Selekciji do 17 in do 15 let sta v tem vikendu odigrali zaostali srečanji 23. kroga proti Gorici, obe selekciji sta vključili zmagi, kar ju je na skupni lestvici zavihtelo na peto mesto. Starejši dečki so po odličnem prvem polčasu slavili z 2:3, medtem ko je kadetom tri točke priigral Lukas Čeh.

U17

Varovanci Mladena Dabanovića so proti Gorici prišli devete prvenstvene zmage, proti Gorici je srečanje z dvanajstim prvenstvenim zadetkom odločil Lukas Čeh, ki je vratarja gostiteljev ugnal v trinajst minut pred iztekom rednega dela srečanja.

Gorica : Aluminij 0:1 (0:0)

Strelec: Čeh 77`

Gorica: Petrovt, Drašček Pahor, Gaberščak (90` Bitežnik), Nikolaš Orel (80` Fakuč), Novak, Mavri, Triglione, Goga, Stanič (84` Vuković), Lazar (56` Pišot), Furlan. Trener: Matej Mavrič Rožič.

Aluminij: List, Strelec, Čeh, Križan, Boršič (94` Drevenšek), Šmigoc (58` Špička), Dovečar (66` Petek), Modrič, Rahle (53` Pongračić), Maričić, Kosar (80` Tomasović). Trener: Mladen Dabanovič.

Rumeni kartoni: Novak, Goga; Križan

Rdeči karton: Novak 81`- Gorica

U15

Varovanci Andraža Mlakarja so na severu Primorske vknjižili še devetnajsto prvenstveno zmago s katero so pred zadnjim krogom še utrdili tretje mesto na lestvici, še vedno pa imajo možnost, da se ob ugodnem razpletu zadnjega kroga zavihtijo na drugo mesto lestvice. Rdeče-beli so mrežo gostiteljev načeli v 17. minuti, ko je v polno meril kapetan Jaka Robin. V 35. minuti je na sceno stopil prvi strelec rdeče-belih Tine Gorše, ki je poskrbel za še šestnajsti prvenstveni zadetek. Zaključek polčasa pa je pripadel ponovno kapetanu rdeče-belih Jaki Robinu, ki je v 39. minuti poskrbel za izdatno prednost ob polčasu. Drugi polčas je pripadel Goričanom, ti so najprej v 58. minuti poskrbeli za znižanje rezultata, ko je Taia Černčiča ugnal Luka Novak. Končni rezultat je po uri igre postavil Daniele Miroddi.

Gorica : Aluminij 2:3 (0:3)

Strelci: 0:1 Robin 17`, 0:2 Gorše 35`, 0:3 Robin 39`, 1:3 Novak 58`, 2:3 Miroddi 60`

Gorica: Oblak Rijavec, Surian, Novak, Rutar, Strehar (80` Podgornik), Georgiev, Terlikar (41` Halilković), Grgič, Iacono, Bizaj, Sirk (41`Miroddi). Trener: Novica Pejković.

Aluminij: Černčič, Pečnik, Jesenko (41` Jevšenak), Vidmar, Gorše, Mrčinko (41` Pisar), Trop, Novak (41` Rajh), Solero, Cvek, Robin. Trener: Andraž Mlakar.

Rumeni kartoni: Surian; Pečnik.

Selekciji do 15 in do 17 let prihodnjo nedeljo čaka še zadnje dejanje letošnje sezone, ko bosta v kidričevskem športnem parku gostili vrstnike Brava. Varovanci Andraža Mlakarja bodo svoje srečanje pričeli ob 11.00 uri, medtem ko bodo varovanci Mladena Dabanoviča svoje srečanje pričelo ob 13.00 uri.