Pred novo sezono, ki počasi že trka na vrata v Nogometnem klubu Aluminij svoje kariere več ne bo nadaljevalo, kar nekaj članov zasedbe, ki je v lanski sezoni tekmovala v Prvi Ligi.

Pogodbi sta se iztekli, dosedanjemu kapetanu Tinu Martiću in Luki Koblarju, ki si kot prosta igralca iščeta novega delodajalca.

Tin Martić, ki je rdeče-belim pridružil julija 2021, bo kariero nadaljeval v Indoneziji pri Seman Pandang FC. Dosedanji kapetan rdeče-belih je skupaj zbral 89 nastopov, v katerih je dosegel 10 zadetkov in dve asistenci.

Prav tako pa v rdeče-belem kariere ne bodo nadaljevali, posojen vratar Maribora Samo Pridgar in Kristijan Župić, ki je v Kidričevo prišel iz Slovenske Bistrice. Od rdeče-belega dresa se je poslovil tudi posojen igralec zagrebškega Dinama Marko Brkljača, ter posojena člana aktualnih državnih prvakov iz knežjega mesta Artem Bilyi in Tin Martić. Prav tako v naslednji sezoni ne bodo člani rdeče-belih Loren Maružin, Jakoslav Katuša, Stanislav Krapukhin in Bamba Susso, ki bodo kariero nadaljevali v drugih sredinah.

Rdeče-beli se vsem zahvaljujemo za ves doprinos, ki ste ga pustili v Kidričevem.