Neusmiljen ritem ne prizanaša, po torkovi zmagi nad velenjskim Rudarjem, bo že jutri čas za nov preizkus, saj se rdeče-beli odpravljajo v prestolnico k Bravu. Srečanje 23. kroga Prve Lige Telekom Slovenije na ŽAKu se bo pričelo ob 14.30 uri, pravico na srečanju pa bo delil Alen Borošak.

V Ljubljani bomo spremljali tekmo med tretjo in devete ekipo prvenstvene lestvice, v še tretjem medsebojnem obračunu bodo rdeče-beli lovili še tretjo medsebojno zmago. Spomnimo, uvodno avgustovsko zmago so si rdeče-beli na ŽAKu priborili po zadetku Luke Štora, medtem ko so rdeče-beli v Kidričevem slavili s kar 5:1.

Nogometaši Brava ne glede na to, da trenutno zasedajo deveto mesto na prvenstveni lestvici igrajo zelo zanesljivo in so v obeh spomladanskih tekmah ostali neporaženi, uvodoma so doma premagali Tabor Sežano, med tednom pa so remizirali proti Celju. Obramba rdeče-belih bo morala največ pozornosti tokrat zagotovo posvetiti Aljoši Matku prvemu strelcu gostiteljev in novincu v vrstah Brava Roku Baturini, ki je zadel na obeh tekmah spomladanskega dela prvenstva.

A rdeče-beli se v prestolnico odpravljajo z željo in ciljem, da se v Kidričevo vrnejo s tremi točkami. Edini strelec rdeče-belih v spomladanskem delu sezone Ante Živković pred srečanjem v Ljubljani poudarja, da jim je zmaga proti Rudarju dala potrebnega vetra v hrbet: »Pričakujem težko tekmo pri nasprotniku, ki se bori za obstanek v ligi. Ampak isto kot se oni borijo za obstanek, se mi borimo za vrh lestvice in gremo v Ljubljano s ciljem, da osvojimo vse tri točke. Zagotovo nam je zmaga proti Rudarju dvignila prepotrebno samozavest, ter dala vetra v hrbet. Ampak tekma proti Rudarju je končana mi smo z mislimi maksimalno pri Bravu in novih izzivih.«

Srečanje v Ljubljani se prične ob 14.30 uri, za vse, ki ne boste mogli rdeče-belih podpreti v živo na stadionu, bo prenos srečanja na drugem programu Planet TV.