Mladinska in kadetska selekcija se je tokrat mudila na gostovanju na slovenski obali, kjer so se na Bonifiki pomerili s Koprom.

Mladinska selekcija si je na gostovanju pri Koprčanih zagotovila točko, potem ko v 90. minutah gledalci niso videli zadetkov.

Koper : Aluminij 0:0

Aluminij: Artič, Sagadin, Pečnik, Bračko, Novak (54` Mencigar), Flakus Bosilj, Lipavšek (88` Ferčec), Rogina, Franci, Mesarič, Majcen. Trener: Bojan Flis

Kadetska ekipa je v Kopru ostala praznih rok. Rdeče-beli so prvič klonili v 20. minuti, ko je Eneja Ornika premagal Enej Marsetič. Le šest minut zatem so Primorci še drugič zadeli, ko je v polno meril Filip Cukjati. Tik pred koncem prvega dela je prednost gostov znižal Andraž Borovnik. A tudi v nadaljevanje so boljše vstopili Primorci, ti so ponovno zadeli že v drugi minuti drugega dela, ko je še drugič na srečanju zadel Filip Cukjati. Le pet minut zatem pa se je še drugič med strelce vpisal Enej Marsetič. V 69. minuti je za rdeče-bele zadel še Jaka Domjan.

Koper : Aluminij 4:2

Marsetič 20`, 47`, Cukjati 26`, 42; Borovnik 39`, Domjan 69`

Aluminij: Ornik (65` Fridrih), Šebalj  (72` Ferčec), Jovanović, Knaus (31` Bolcar), Domjan, Borovnik, Lorber (59` Benotič), Vidovič, Mernik (69` Demiri), Kovačec, Napast. Trener: Primož Gorše

Prihodnjo nedeljo čakata mladince in kadete domači tekmi proti ljubljanski Iliriji. Medtem pa se zares prične tudi v ligi U15 vzhod, kjer čaka rdeče-bele derbi proti vrstnikom Mure.