Že jutri čaka rdeče-bele povratna tekma četrtfinala pokalnega tekmovanja proti Kopru. Srečanje na Bonifiki se bo pričelo ob 16.30 uri, pravico na povratnem srečanju pa bo delil Darjan Kovačič s pomočniki.

Rdeče-beli se na povratno tekmo četrtfinala odpravljajo s prednostjo zadetka iz prve tekme, ko je zmagovalca v 73. minuti z izjemnim zadetkom odločil Mihael Klepač. Tudi tokrat čaka rdeče-bele zahtevna preizkušnja, Koprčani so že v petek opravili svoje prvenstvene obveznosti, ter zanesljivo s kar 4:0 odpravili Jadran Dekane in srečanje proti Aluminiju pričakujejo kot vodilni drugoligaš.

Varovanci Slobodana Gruborja se v Koper odpravljajo s popotnico prvenstvenega poraza iz Stožic, ko so klonili proti ljubljanski Olimpiji. A kot poudarja kapetan rdeče-belih Matic Vrbanec poraz ni negativno vplival na ekipo, cilj povratnega srečanja na obali pa si je zagotoviti napredovanje v polfinale pokalnega tekmovanja: »Mislim, da poraz v Stožicah na nas ni negativno vplival saj smo še vedno na začrtani poti, ki ji sledimo. Na srečo je nova tekma in dokazovanje na vrsti že jutri, zato bomo dali vse od sebe, da popravimo sobotni vtis in v pokalu napredujemo v polfinale.«

Ne glede na to, da bo v jutrišnjem obračunu na kocki polfinalna vstopnica pokalnega tekmovanja, pa bo verjetno strateg rdeče-belih Slobodan Grubor, tudi jutri dal možnost za igranje nekaterim igralcem, ki so do sedaj manj igrali. Ne glede na vse zadostuje za napredovanje v polfinale že vsak nedoločen rezultat in seveda zmaga. V primeru minimalne zmage Koprčanov po rednem delu, pa bi bili na Bonifiki na sporedu podaljški.

Srečanje se bo na Bonifiki pričelo ob 16.30 uri, ogledali pa si ga boste lahko tudi v neposrednem televizijskem prenosu na prvem kanalu Sportkluba.