Rdeče-bele že v sredo čaka nov izziv, ko jih v Kopru čaka 2. krog Pokala Pivovarne Union proti tamkajšnjemu prvoligašu. Srečanje med Koprčani in rdeče-belimi se bo na Bonifiki pričelo ob 18.00 uri, pravico na pokalnem obračunu pa bo delil Asmir Sagrković s pomočniki. Prav tako si bo pokalno tekmo prvoligašev mogoče ogledati tudi v neposrednem televizijskem prenosu na tretjem programu Sportkluba.

Koprčani in rdeče-beli se bodo v nekaj manj več kot tednu dni še drugič pomerili med seboj. Pretekli torek sta četi Slobodana Gruborja in Mirana Srebrniča dokončala prvenstveni obračun, ki ga je 3. oktobra v Kidričevem prekinilo neurje in močan naliv. Torkovo prvenstveno srečanje se je končalo brez zmagovalca, povedli so Koprčani, ko je zadel prvi strelec Prve Lige Telekom Slovenije Nardin Mulahusejnović. Za delitev točk je v začetku drugega polčasa z lepim strelom izven kazenskega prostora poskrbel Jure Matjašič.

V letošnje pokalne tekmovanje sta obe ekipi vstopili z zmago, Koprčani so kar s 0:10 odpravili Bohinj, medtem ko je četa Slobodana Gruborja z 0:2 slavila pri Adrii Miren. V Mirnu sta za napredovanje rdeče-belih zadela Lovro Grajfoner in Mihael Klepač.

»Nasprotnika seveda poznamo, ampak jutri pričakujem napredovanje v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Zato moramo v tekmo vložiti vso moč in energijo, biti popolnoma koncentrirani in disciplinirani, saj je jutri najpomembnejši rezultat. Fantje so dobro delali, nekaj bo zagotovo menjav v začetni enajsterici, nekateri igralci so nekoliko utrujeni, ne glede na to kdo bo jutri začel tekmo, vsi fantje so enakovredni in vsi si mesto v začetni enajsterici z delom tudi zaslužijo,« pred srečanjem v Kopru poudarja strateg rdeče-belih Slobodan Grubor.

Srečanje na koprski Bonifiki se bo pričelo ob 18.00 uri z nepodrednim televizijskim prenosom na  tretjem programu Sportkluba. Prav tako pa bomo srečanje med rdeče-belimi in Koprčani spremljali tudi na družbenih omrežjih.