Za rdeče-belimi je prva pripravljalna preizkušnja, ki so jo v sneženem vremenu po slabšem prvem delu v drugem delu obrnili v svojo korist, ter na koncu dodobra napolnili mrežo gostov iz  Rogaške Slatine.

Prvi polčas so boljše pričeli gostje iz Rogaške Slatine, ki so povedli v 15. minuti srečanja, ko je Luko Janžekoviča premagal Hasan Muzaferović. Le pet minut zatem so Slatinčani po novem hitrem protinapadu povišali vodstvo, ko je v polno meril Jovan Koprivica. Vse do konca polčasa rdeče-beli niso uspeli znižati rezultata.

V nadaljevanju je trener Slobodan Grubor poslal na igrišče svežo moč, ter zamenjal vso enajsterico, že v dvanajsti minuti nadaljevanja, je po samostojnem prodoru rezultat znižal Mihael Klepač. Le tri minute zatem je rezultat izenačil Tilen Pečnik. Rdeče-beli se niso ustavljali in v 62. minuti je po podaji Tilna Pečnika za vodstvo poskrbel Ante Živković. Že v naslednjem napadu se je med strelce ponovno vpisal Mihael Klepač, ki je zadel po podaji Anteja Živkovića. Končni rezultat ob uvodni zmagi rdeče-belih je v 77. minuti postavil Matic Vrbanec po lepi podaji Davida Flakusa Bosilja.

NK Aluminij : Rogaška 5:2 (0:2)

0:1 Muzaferović 15`; 0:2 Koprivica 20`; 1:2 Klepač 57`, 2:2 Pečnik 60`, 3:2 Živković 62`, 4:2 Klepač 64`, 5:2 Vrbanec 77`

NK Aluminij – prvi polčas: Janžekovič Luka (30` Kovačič Matija), Pečnik Gašper, Kontek Ivan, Ljubec Jan, Jakšić Nemanja, Čermak Marcel, Leko Nikola, Rogina Simon, Matjašič Jure, Mesarič Luka, Jauk Filip. Drugi polčas: Kovačić Matija (60` Tibor Banič), Vrdoljak Stipe, Petek Luka, Pantalon Renato, Pečnik Tilen, Vrbanec Matic, Marinšek Nik, Flakus Bosilj David, Klepač Mihael, Živković Ante.