1.SML

Mladinska ekipa rdeče-belih je v 14. krogu 1. mladinske nogometne lige vknjižila še šesto prvenstveno zmago, tokrat so se treh točk veselili pri velenjskem Rudarju. Varovanci Bojana Flisa so srečanje pričeli izjemno in povedli že v šesti minuti, ko je velenjsko mrežo načel kapetan Simon Rogina. Sredi prvega dela je prednost varovancev Bojana Flisa povišal David Flakus Bosilj. A knapi so potrebovali le nekaj minut, da so se uspeli približati na zadetek zaostanka, ko je v 28. minuti Reneja Artiča premagal Damir Smajlović. Tik pred odhodom na odmor so rdeče-beli še tretjič zatresli mrežo knapov, za prednost dveh zadetkov ob polčasu je poskrbel David Franci. Tudi v nadaljevanje so boljše vstopili rdeče-beli in prednost povišali že v četrti miniti nadaljevanja, ko so knapi premagali svojega vratarja. Za izdatno zmago v Velenju je dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela poskrbel David Ferčec.

Rudar Velenje : Aluminij 1:5 (1:3)

Smajlović 28`; Rogina 6`, Flakus Bosilj 23`, Franci 44`, Krumpak 49`- ag, Ferčec 71`

Aluminij: Artič, Sagadin (84` Štuhec), Pečnik, Ljubec, Majcen (71` Novak), Mesarič (86` Polak), Flakus Bosilj, Lipavšek, Ferčec (77` Mencigar), Rogina, Franci

1.SKL

Kadetska ekipa je žal v Velenju priznala premoč svojim vrstnikom. Kar dvakrat so knapi zadeli iz najstrožje kazni. Dobrih petnajst minut pred koncem pa so rdeče-beli ostali še brez Aljoše Poša, kar je še dodatno otežilo lov na preobrat v končnici srečanja.

Rudar Velenje : Aluminij 4:0 (2:0)

Kovačević 34`-11m, 45`, Kahveddžić 71`-11m, 80`

RK: Poš 74` – Aluminij

Aluminij: Ornik, Šabalj (50` Karo), Strelec (66` Ferčec), Poš, Albreht (54` Kovačec), Kmetec, Borovnik, Lorber, Vidovič, Ahec, Napast (72` Rozman)

Liga U15 Vzhod

Do nove zmage, že dvanajste v prvenstvu pa so prišli nogometaši starejših dečkov, ki nastopajo v ligi U15 vzhod. Tokrat so se v derbiju kroga oddolžili Krškemu za domač poraz iz začetka prvenstva. Rdeče-beli so povedli po dobre pol ure igre, ko je Črt Vuković zatresel mrežo Posavcev iz najstrožje kazni. Tri točke in zmago v derbiju kroga je potrdil Luka Brodnjak v 72. minuti srečanja.

Krško : Aluminij 0:2 (0:1)

Vuković 31`-11m, Brodnjak 72`

Aluminij: Petek (56` Fras), Letonja, Karo, Colnarič (53` Franci), Pučnik (68` Cesar), Šega, Brodnjak, Dukarič (59` Mesarič), Vuković (62` Kotnik), Lovrec, Rozman