Tomislav Jagić je tretji novinec rdeče-belih v poletnem prestopnem roku. Šestindvajset letni vezist, je stari znanec Kidričevega, saj je rdeče-belim v lanski sezoni kot posojen nogometaš NK Varaždina pomagal nazaj k uvrstitvi v Prvo Ligo Telemach.

Šestindvajset letni vezni nogometaš, se najboljše znajde na poziciji zadnjega veznega igralca, kjer je v lanski drugoligaški sezoni zabeležil 28 nastopov in s svojo nepopustljivostjo prirasel v srca navijačem rdeče-belih. Tomislav Jagić je svojo kariero pričel v NK Ivnačica iz Ivanca, ter jo nadaljeval pri NK Varaždinu, kjer je bil v lanski sezoni posojen prav v Kidričevo. V lanski sezoni je v rdeče-belem dosegel tudi en zadetek, skupaj pa je v vseh tekmovanjih v lanski sezoni zbral 33 nastopov.

Ob podpisu pogodbe z rdeče-belimi je Tomislav Jagić poudaril, da je bila odločitev o tem, da ostane v Kidričevem zalo enostavna, saj je v Kidričevem počutil odlično že v lanski sezoni kot posojen nogometaš: »Zelo sem vesel, da so bili vsi zadovoljni z mojimi igrami, ko sem bil tukaj na posoji. Tudi sam sem se v Kidričevem počutil izjemno. Pogoji za delo so izjemni, strokovni štab je dober, poznam ga in nisem imel veliko pomislekov ali bi ostal ali ne. Nedvomno verjamem, da bomo skupaj z ekipo zadovoljili željam strokovnega štaba, navijačev, predvsem pa našim željam. Prva Liga je nagrada za lansko sezono in verjamem, da bom tudi sam dal pomemben mozaik k temu, da Aluminij v novi sezoni potrdi, da je prvoligaški klub.«

Tomislav Jagić, dobrodošel v rdeče-belem