Nogometni klub Aluminij in Tilen Pečnik sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, s tem pa je triindvajsetletni vezist postal prost igralec.

Tilen Pečnik je v Kidričevo prišel avgusta 2019 in v dresu rdeče-belih vknjižil skupaj 69 nastopov, ob tem pa je dosegel tudi 6 zadetkov. V letošnji sezoni je Tilen Pečnik zabeležil 15 prvoligaških nastopov, v katerih je vknjižil tudi eno asistenco. Prav tako je v letošnji sezoni vknjižil tudi en pokalni nastop.

Tilen Pečnik, ki je v Kidričevo prišel iz Domžal je v svojem zadnjem intervjuju poudaril, da je z veseljem bil del zgodbe v »šumi«: »Nogometnemu klubu Aluminij se zahvaljujem za priložnost, ki sem jo dobil ob prihodu. V Kidričevem sem napredoval tako nogometno kot oseba, tukaj sme pridobil ogromno izkušenj, prav tako pa nekaj zares dobrih prijateljev. Rad bi se zahvalil vsem soigralcem, s katerimi sem delil slačilnico, vodstvu kluba, strokovnemu vodstvu, kot vsem ljubiteljem rdeče-belih, ki so nas spodbujali v »šumi«.

Nogometni klub Aluminij se Tilnu Pečniku zahvaljuje za vse nepozabne rdeče-bele trenutke in mu želi vse dobro na nadaljnji športni in osebni poti.

Pečo, hvala!