Včeraj je bilo Kidričevo v znamenju dekliškega nogometa, kar 31 različnih selekcij v treh starostnih skupinah je nastopilo na prvem Aluminij Girls Cupu.

Več kot tristo deklet se je v sobotnem dopoldnevu in popoldnevu borilo za zmago na Aluminij Girls Cupu. A še bolj kot sama zmaga na turnirju je bilo tudi tokrat v ospredju, druženje, zanimive nogometne poteze, prijateljstvo in nenazadnje promocija dekliškega nogometa, ki iz dneva v dan tudi v Spodnjem Podravju dobiva večjo težo.

V selekciji do 11 let so se zmage pred Radomljami in Aluminij Rdečimi veselile nogometašice murskosoboške Mure None. V starostni kategoriji do 13 let so tretje mesto osvojile nogometašice Žalca, drugo mesto je pripadlo ekipi Aluminij rdečim, tretje mesto pa Aluminij Črnim. V starostni skupini do 15 let so tretjo mesto osvojile nogometašice avstrijskega USC Schäfferna, druge so bile nogometašice Primorja, zmage so se veselile nogometašice murskosoboške Mure None.

Rezultati:

WU11: Mura Nona, Aluminij rdeče, Radomlje

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1677067607

WU13: Aluminij črne, Aluminij rdeče, Žalec

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1717768986

WU15: Mura Nona, Primorje MO, USC Schäffern

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1664882784

Ob koncu, še zahvala vsem staršem dekliških selekcij za nesebično pomoč, pri organizaciji turnirja, ter sponzorjem in donatorjem, da je Aluminij Girls Cup lahko potekal na najvišjem nivoju, se pa že sedaj veselimo naslednje sezone in 2. Aluminij Girls Cupa.