Selekcija rdeče-belih, ki jo vodi Robert Kurež niza uspeh za uspehom. V zadnjih dveh tednih so rdeče-beli osvojili dva prva mesta in eno tretje mesto.

Sredi januarja, natančneje 14.1. so se udeležili tekmovanja ROHO cup na umetni travi, kjer so bili rdeče-beli povsem nad konkurenco in proti vsem ekipam osvojili zmago, ter s tem tudi končno prvo mesto.

21. januarja so se rdeče-beli odpravili v sosednji Varaždin, kjer je potekal BUMBAR cup, v konkurenci 32 ekip so rdeče-beli tudi turnir na Hrvaškem končali na prvem mestu. V Varaždinu je bil za najboljšega igralca turnirja izbran Rene Prelog, za najboljšega vratarja pa Žan Bauman.

Preteklo soboto pa so se rdeče-beli udeležili tekmovanja Ptuj Indoor v organizaciji Drave Ptuj. Rdeče-beli so v skupinskem delu premagali ekipe Podvincev, Jarenine, remizirali z ekipama Maribor beli in Drava Ptuj. V četrtfinalu so premagali ekipo Roha s 3:0. V polfinalu so morali žal priznati premoč, a so v tekmi za tretje mesto z 1:0 ugnali gostitelje turnirja in turnir sklenili na odličnem 3. mestu.