Po sredinem pokalnem napredovanju proti CherryBox24 Tabor Sežani, rdeče-bele že v soboto čaka prvenstveni dvoboj, ko se ponovno pomerili z Kraševci. Srečanje v kidričevskem športnem parku se bo pričelo ob 18.00 uri, pravico na srečanju bo pa delil Rade Obrenović.

Za rdeče-bele bo sobotno srečanje proti Tabor Sežani že tretje v letošnji sezoni, tekmeca sta se pomerila že v uvodnem krogu letošnje sezone Prve Lige Telekom Slovenije, ko sta za uvodne tri točke zadela Nikola Leko in Luka Štor, ki se je med tem že preselil v drugo nemško ligo. Sredino pokalno srečanje je v drugem polčasu po odlični podaji Nemanje Jakšića odločil kapetan rdeče-belih Matic Vrbanec.

»Tako kot v sredo tudi pred sobotno tekmo s Tabor Sežano pričakujemo podobno težko preizkušnjo. V tekmo moramo iti ponovno stoodstotno v kolikor si želimo nove zmage. Želimo si, do nove zmage, novih treh točk, predvsem pa si želimo nadaljevati z dobrimi predstavami, ki jih kažemo v dosedanjem delu prvenstva. Sam pričakujem tekmo z veliko dela, ampak dali bomo vse od sebe, da tri točke tudi s pomočjo navijačev ostanejo doma,« pred srečanjem poudarja zadnja ovira pred golom rdeče-belih Matija Kovačić. Prav petindvajsetletni vratar se je v sredo izkazal z nekaj izjemnimi obrambami in ubranjeno najstrožjo kaznijo Dominiku Mihaljeviću.

Srečanje v Kidričevem se prične ob 18.00 uri, klubska blagajna se odpira uro pred pričetkom srečanja. Vstopnico si lahko zagotove tudi preko prodajne mreže Mojekarte.si – http://bit.ly/Alu_Tab. Prav tako pa za sobotno srečanje velja sredina vstopnica s katero ste si ogledali pokalno srečanje!