Za starejšimi dečki rdeče-belih je še predzadnji prvenstveni krog letošnje sezone. Na zadnjem gostovanju so varovanci Andraža Mlakarja vknjižili še dvajseto prvenstveno zmago s so se vsaj do jutri zavihteli na drugo mesto prvenstvene lestvice.

Rdeče-beli so v Jarenini povedli v 10. minuti, ko je mrežo gostov načel Lan Črešnik. Točno deset minut zatem je Aljaž Dovečar poskrbel za povišanje vodstva. V 32. minuti je sledila izključitev Aljaža Dovečarja, a kljub temu so rdeče-beli le tri minute zatem dosegli še tretji zadetek, med strelce se je vpisal Urban Pukl. V drugem polčasu varovanci Andraža Mlakarja niso dopustili presenečenja in kljub igralcu manj na zelenici je v končnici dvoboja z dvema zadetkoma za visoko zmago poskrbel Tai Luka Modrič.

Jarenina : Aluminij 0:5 (0:3)

Strelci: 0:1 Črešnik 10`, 0:2 Dovečar 20`, 0:3 Pukl 35`, 0:4 Modrič 73`, 0:5 Modrič 80`

Jarenina: Biškup, Ušen, Lončarič (50` Mulec), Kocmut, Pinter, Kramberger (75` Hadžiselimović), Busar, Škerget (63` Horvat (75` Černčič), Kurnik, Bakšič Žugman, Dvoršak. Trener: Tadej Cipot.

Aluminij: List, Ali (54` Pesek), Dovečar, Premzl (50` Jevšenak), Krašovec (47` Solero), Šmigoc, Pukl (50` Gorše), Petek, Črešnik, Rahle (56` Modrič), Maričić. Trener: Andraž Mlakar.

Rumeni kartoni: Kramberger, Kurnik; Pukl, Ali

Rdeč karton: Dovečar 32` – Aluminij

Rdeče-beli bodo zadnji krog odigrali v soboto 20. maja, ko se bodo v kidričevskem športnem parku v derbiju kroga ob 17.00 uri pomerili z Muro.