Varovancem Roberta Pevnika proti Muri ni uspelo nadaljevati pozitivnega niza, črno-belim so priznali premoč, edini zadetek na srečanju je v osmi minuti nadaljevanja dosegel Filippo Tripi.

Mestni stadion Fazanerija; gledalcev: 1.250

Sodniki: Šabanagić Denis, Mežnar Matic, Pospeh Tomislav, Novarlić Damijan. VAR: Ponis Roberto, Gabrovec David. Delegat: Žalik Danijel.

Strelec: 1:0 Tripi 54`

Mura: Mihelak, Sadriu, Cottrell (67` Jovičević), Maruško, Tripi, Maroša (93` Spasojević), Jurišić, Trontelj, Brkić (67` Kous), Morris, Shabanhaxhaj. Trener: Vladimir Vermezović.

Aluminij: Petek, Pečnik, Zeljković, Martić, Šubarić, Jagić (84` Gorenak), Kosi (59` Katuša), Jovan, Jovanović (84` Bilyi), Susso, Baskera (59` Matić). Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Trontelj, Tripi; Jovanović, Matić.

Prvi polčas v Murski Soboti ni bil bogat s priložnostmi, prvi so zapretili rdeče-beli, ko je po podaji Filipa Kosija do strela z glavo v 24. minuti prišel Bamba Susso, a je žogo poslal mimo vrat Klemna Mihelaka.

Drugo priložnost na srečanju so si prav tako priigrali rdeče-beli, tekla je 44. minuta po levi strani je prodrl Gašper Jovan, ki je žogo podal do Bambe Sussa, a Klemen Mihelak ni imel zahtevnega dela.

Le minuto za so prvič nevarno zapretili črno-beli do prestrežene žoge je na robu kazenskega prostora prišel Ben Cottrell, a je njegov strel končal nad golom Jana Petka.

V 53. minuti so gostitelji povedli, kot iz leve strani je izvajal Roko Jurišić, na prvi vratnici je žogo v sredino podaljšal Amadej Maroša, kjer je neoviran do strela z glavo prišel Filipp Tripi, ki je brez težav zatresel mrežo rdeče-belih za vodstvo.

V 72. minuti je zapretil Sandro Jovanovič, ki je poskušal iz dobrih dvajsetih metrov, a je njegov poskus končal nad prečko Murinih vrat.

Do konca srečanja je sicer Tin Matić zatresel mrežo črno-belih, a je bil zadetek zaradi prepovedanega položaja upravičeno razveljavljen.

V prihodnjem krogu rdeče-bele čaka domače srečanje proti ljubljanskemu Bravu, srečanje bo odigrano v petek 10. novembra ob 17.30 uri.