Za varovance Oskarja Drobneta se z jutrišnjim prvim delovnim dnem novega leta zaključuje kratek premor, kateri se je začel po tekmi z Mariborom 20. decembra.

Pred uvodnim treningom čaka vse igralce na katere računa Oskar Drobne testiranje na Covid-19, po hitrem testiranju pa v primeru negativnih rezultatov igralce čaka že uvodni trening.

V Novo leto v taboru rdeče-belih vstopamo s kar nekaj novostmi v članski zasedbi, zasedbo šumarov bo vodil Oskar Drobne, ki je na klopi rdeče-belih debitiral 12. decembra na domači tekmi proti ljubljanskemu Bravu.

Si pa je strateg rdeče-belih Oskar Drobne pred samim začetkom priprav na spomladanski del sezone, kjer bo glavni cilj, si čimprej zagotoviti obstanek med elito izbral tudi ožji krog svojih sodelavcev. Zraven Mirana Emeršiča, ki je bil že pred prihodom Oskarja Drobneta v trenerskem štabu, se je klubu pridružil Luka Gobec, ki v Kidričevo prihaja iz Celja. Novinec med pomočniki Oskarja Drobneta pa je tudi Rok Majcen, ki se prvi zasedbi rdeče-belih priključuje iz nogometne šole Nogometnega kluba Aluminij.

V prvi ekipi ostaja tudi Mladen Dabanovič, kateri bo zadolžene za pripravo vratarjev članske ekipe, ob enem pa bo še naprej bdel nad talenti nogometne šole, ter jim pomagal pri prilagajanju na članski nivo nogometa.

Vodja zdravniške službe ostaja dr. Davor Mihajlik, kateremu bosta še naprej pomagala fizioterapevta Aleksander Koželj in Aljaž Jagodič.

Nepogrešljiv del dela članske ekipe ostaja Toni Pernat, sekretar kluba, kateri bo še naprej zadolžen za vse logistične in administrativne stvari, ki jih članska ekipa na najvišjem klubskem nivoju potrebuje.

V začetni fazi priprav na spomladanski del prvenstva čaka rdeče-bele uvodni del treningov, ki bo opravljen v Kidričevem, ali se bo ekipa odpravila na krajše priprave, pa bo odvisno od vremenskih razmer. Prav tako bo v kratkem objavljen seznam pripravljenih tekem na katerih bodo rdeče-beli pilili formo pred začetkom spomladanskega dela sezone.