Varovanci Simona Vidoviča so v tekmi 7. kroga EON NEXTGEN lige, doma gostili lendavsko Nafto 1903 in se veselili druge zaporedne zmage v prvenstvu. Za nove tri točke sta z zadetkoma v drugem polčasu poskrbela Miha Gajšek in Maj Škoflek.

Športni park NK Aluminij; gledalcev: 170

Sodniki: Hrvacki Jure, Racaj Fatiland, Marin Jan. Delegat: Tratnjek Andrej

Strelca: 1:0 Gajšek 56`, 2:0 Škoflek 83`

Aluminij: Petek, Colnarič, Popović, Simonič, Vuković (57` Hamler), Škoflek (86` Repina), Čeh (35` Kramberger), Škerget, Gajšek, Brumec (89`Leljak), Rahle. Trener: Simon Vidovič

Nafta 1903: Farkaš, Oto, D. Horvat, Gonza (66` Vidmajer), Rajh, Čuček Bezjak (77` Peulić), Zamuda (71` Lavrenčič), Plej, A. Horvat (83` Kočet), Bacinger, Bukovec. Trener: Borut Petkovič

Rumeni kartoni: Simonič; Bacinger, D. Horvat, Bukovec

Rdeče-beli so v tekmo proti lendavski Nafti stopili odločno, a v prvem polčasu niso uspeli zatresti mreže gostov. Nadaljevanje srečanja je povsem pripadlo rdeče-belim, v enajsti minuti nadaljevanja je podajo v kazenski prostor izkoristil Miha Gajšek, ki je s strelom z glavo iz dobrih enajstih metrov premagal povsem nemočnega gostujočega vratarja Jana Farkaša.

Po vodstvu so se rdeče-beli nadzorovali potek dogajanja na igrišču, kljub nekaterim priložnostim, pa je končni rezultat dobrih sedem minut pred iztekom rednega dela s svojim tretjim prvenstvenim zadetkom dosegel Maj Škoflek, ki je žogo iz dobrih desetih metrov poslal v mrežo lendvačanov za končnih 2:0.

Rdeče-bele sedaj čaka reprezentančni premor, čez dva tedna pa jih čaka gostovanje pri Domžalah.