Za varovanci Roberta Pevnika je še četrta pripravljalna tekma, še četrtič so rdeče-beli nastopili v kidričevskem športnem parku, kjer so gostili madžarskega drugoligaša Nyiregyhaza Spartacus.

Glavni strateg rdeče-belih je tudi tokrat priložnost za igro ponudil dvaindvajseterici, vsak nogometaš rdeče-belih je dobil tokrat odmerjenih 45 minut. Prvi polčas ni ponudil zadetkov, kljub temu, da sta si obe ekipi priigrali nekaj zrelih priložnosti. V nadaljevanje so boljše krenili rdeče-beli, ko je Tim Ciganović po samostojnem prodoru, ki ga je pričel še na svoji polovici, zadel za vodstvo rdeče-belih. Gostje so v nadaljevanju uspeli rezultat izenačiti, vse do zadnjega sodnikovega žvižga pa se mreži v kidričevskem športnem parku več nista zatresli.

Aluminij :  Nyiregyhaza Spartacus 1:1 (0:0)

Aluminij – 1. polčas: Pavli, Koblar, Martić, Munić, Borovnik, Gorenak, Jagić, Brest, Bizjak, Medved, Skiba. 2. polčas: Banić, Črnčec, Schaubach, Jovan, Zukić, Ciganović, Frešer, Topić, Kmetec, Marinšek, Mašić.

Rdeče-bele naslednji pripravljani obračun čaka že to soboto, ko se bodo v Krajnski Gori pomerili še z enim madžarskim drugoligašem, tokrat jim bo nasproti stal Budafoki FC.