V 15. krogu EON NEXTGEN lige, so varovanci Simona Vidoviča vknjižili novo zmago, tokrat so na domači zelenici slavili proti Celju.

Rdeče-beli so izjemno vstopili v srečanje proti grofom in praktično že v prvem napadu zatresli mrežo gostov. Na desni strani je prodrl Tino Hamler, ki je na robu kazenskega prostora opazil samega Domna Brumca, ki se je odločil za strel iz »prve« ter z izjemno natančnim strelom ob levi vratnici premagal povsem nemočnega Jakoba Kobala. V prvem delu so imeli rdeče-beli še eno izjemno priložnost, da bi povišali svoje vodstvo, ko je le nekaj minut zatem žogo z glavo mimo vrat poslal Marko Simonič. A še preden sta ekipi odšli na odmor, so rdeče-beli izpeljali lep protinapad, Maj Škoflek, je na desni strani lepo opazil vtekajočega Reneja Škergeta, ki je s strelom nekoliko iz leve še drugič zatresel mrežo Celjanov za občutnejše vodstvo ob odmoru. V nadaljevanju srečanja so rdeče-beli zadržali prednost dveh zadetkov.

Aluminij : Celje 2:0

Strelca: 1:0 Brumec 2`, 2:0 Škerget 41`

Aluminij: Jovanović, Colnarič, Schabuach, Popović, Simonič, Škoflek (90` Repina), Škerget (80` Žerjav), Brumec (64`Kramberger), Hamler (74` Vuković), Rahle, Glodić (71` Koren). Trener: Simon Vidovič.

Celje: Kobal, Justinek, Sitar (88` Karapandža), Kujović (87` Šelih), Mačak, Perković (70` Petrak), Turinek, Džumhur, Kahvedžić, Klašnja, Jevšenak.

Rumeni kartoni: Brumec, Kramberger, Simonič; Kujović, Mačak, Jevšenak, Turinek.

Rdeče-beli naslednja tekma čaka šele 29. novembra, ko se bodo pomerili v gosteh z ljubljansko Olimpijo.