Varovanci Simona Vidoviča so v nedeljskem popoldnevu na svojem igrišču vknjižili nove tri prvenstvene točke. V prvem polčasu so gledalci videli dva zadetka, po enega na vsaki strani, najprej je goste v vodstvo popeljal Aljaž Zalaznik. Dobre štiri minute pred iztekom prvega dela pa je rezultat poravnal Maj Škoflek. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela srečanja je za popoln preobrat poskrbel Klemen Rahle. Končni rezultat je s svojim drugim zadetkom na srečanju globoko v sodnikovem dodatku postavil Maj Škoflek.

Aluminij : Brinje-Grosuplje

Strelci: 0:1 Zalaznik 32`, 1:1 Škoflek 41`, 2:1 Rahle 75`, 3:1 Škoflek 94`

Aluminij: Petek, Colnarič, Schabuach, Popović, Simonič, Škoflek, Pongračić (57` Žerjav), Mesarič (77` Repina), Brumec (89` Boršič), Kramberger, Rahle (79` Vuković). Trener: Simon Vidovič.

Brinje-Grosuplje: Trobec, Tomšič (81` Piškur), Zalaznik (61` Kušar), Islamagić, Ristić (76` Jurić), Zrnec, Močnik (61` Vitamvas), Lazarević, Miklić, Strnad, Belović (85` Ježovita). Trener: Urban Žohar.

Rumeni kartoni: Schaubach, Škoflek; Zalaznik

V 28. krogu EON NEXTGEN lige se bodo rdeče-beli odpravili na gostovanje na sever Primorske, kjer se bodo v nedeljo 5. maja ob 17:30 pomerili z domačo Gorico.