Za slovo od domačih gledalcev so varovanci Simona Vidoviča v 29. krogu EON NEXTGEN lige doma remizirali z Kalcer Radomljami.

V zelo zanimivem prvenstvenem obračunu, so povedli gostitelji, ko se je 26. minuti igre Jana Petka premagal Nemanja Milojević. Sledil je dober odziv rdeče-belih in še lepša akcija za izenačenje, ki jo je zaključil Klemen Rahle v 36. minuti igre. A praktično že v naslednjem napadu so mlinarji ponovno povedli, po napaki ožje obrambe, je v prazno mrežo žogo porinil Leo Peranović. Po slabi uri igre, so rdeče-beli ponovno rezultat poravnali, Maj Škoflek je z izjemno natančno podajo iz prostega strela na drugi vratnici našel Klemna Rahleta, ki je z glavo premagal gostujočega vratarja. Do konca srečanja, sta si obe ekipi priigrali še nekaj zrelih priložnosti, a se mreži več nista zatresli, tako je ostalo pri delitvi točk.

Aluminij : Kalcer Radomlje 2:2 (1:2)

Strelci: 0:1 Milojević 26`, 1:1 Rahle 36`, 1:2 Peranović 38`, 2:2 Rahle 58`

Aluminij: Petek, Schabuach, Popović, Repina (76` Koren), Škoflek, Pongračić (70` Boršič), Škerget, Brumec, Kramberger, Rahle, Glodić (46` Žerjav). Trener: Simon Vidovič.

Kalcer Radomlje: Jelić, Brvar (46` Pevc Carrera), Voglar, Kobal, Peranović (61` Žganec), Beljkaš, Milojević, Dodig (70` Praskalo), Duraković, Mavra, Purkart (70` Golob). Trener: Primož Kočar.

Rumeni karton: Žganec

V zadnjem krogu rdeče-bele čaka gostovanje v knežjem mestu, srečanje na celjski Sklani kleti bo odigrano v nedeljo 19. maja ob 17.00 uri.