Varovance Roberta Pevnika, danes ob 18:30 uri čaka tekma 2. kroga Pokala Pivovarne Union. V kidričevskem športnem parku bodo rdeče-beli gostili ptujskega Superligaša Bukovce, pravico na pokalnem obračunu pa bo delil Golob Janko.

Bukovci, ki nastopajo v ptujski Superligi, so se v 2. krog pokalnega tekmovanja prebili po tem ko so izločili Hajdoše in poljčanski Boč. Uvodoma so varovanci Boštjana Zemljariča s kar 6:0 ugnali Hajdoše, medtem, ko so v preteklem krogu napredovali po strelih iz bele točke. Bukovci nastopajo v ptujski Superligi, a jim v letošnji sezoni ne gre vse po planih, saj s štirimi točkami zasedajo deseto mesto na prvenstveni lestvici.

Rdeče-beli se v pokalni obračun podajajo v vlogi popolnih favoritov, vse drugo razen napredovanje v naslednji krog bi bilo presenečenje. Glavni strateg rdeče-belih, bo tudi tokrat priložnost za igro ponudil igralcem, ki v prvenstvu igrajo manj, prav tako je pričakovati, da bodo tako kot na Grajeni tudi tokrat dobili priložnost za igro nekateri mladinci, ki že trkajo na vrata članske ekipe.

Pokalno srečanje si bo mogoče v živo ogledati le v kidričevskem športnem parku, na tokratnem poklanem srečanju pa bo tudi prost vstop.