Rdeče-beli so v tekmi 12. kroga Prve Lige Telemach remizirali proti Radomljam. Ob koncu polčasa je rdeče-bele v vodstvo popeljal Roko Prša, prednost je v uvodni minuti nadaljevanja iz najstrožje kazni povišal Armin Đerlek, zatem je sledila sodniška napaka, ko so gostje prednost znižali iz očitnega prepovedanega položaja, le nekaj minut zatem pa je iz roba kazenskega prostora zadel Guček.

Športni park Domžale; gledalci: /

Sodniki: Jug Matej, Bensa Uroš, Benc Uroš, Borošak Alen. Delegat: Germič Dejan.

Kalcere Radomlje 2 : 2 Aluminj

Strelci: 0:1 Prša 40`, 0:2 Đerlek 47`-11m, 1:2 Varga 53`, 2:2 Guček 56`

Kalcer Radomlje: Marjanović, Blaić, Žulj (78` Jazbec), Guček, Primc (89` Ihbeisheh), Zabukovnik, Kregar (79` Nikolić), Guzina (33` Pogačar), Šarić (46` Nuhanović), Varga, Božić. Trener: /

Aluminij: Janžekovič, Nkama, Bolha, Azemović (25` Brest); Ploj, Prša, Pušaver, Marinšek (84` Dodlek), Đerlek, Pečnik T., Kidrič. Trener: Oskar Drobne.

Rumeni kartoni: Marinšek, Prša.

Pred srečanjem z Radomljami je glavni strateg rdeče-belih Oskar Drobne naredil tri spremembe v začetni enajsterici, glede na zadnje srečanje proti Bravu. Zaradi poškodbe je zadnji dan odpadel Gašper Pečnik in mesto na bočnem položaju prepustil Robertu Pušaverju. Na sredini je tokrat prednost pred Markom Brestom dobil Tilen Pečnik,  v napadu pa je srečanje začel Rok Kidrič, na klopi je ostal Haris Kadrić.

Uvodni del srečanja v domžalskem športnem parku je minil v rahli terenski premoči gostiteljev, a rdeče-beli so okoli dvajsete minute povsem ravnotežje. Za rdeče-bele je prvi nevarni strel proti vratom Radomljamonom sprožil Tilen Pečnik v 29. minuti, ko je poskušal iz dobrih petindvajsetih metrov, vratar mlinarjev pa je imel ob posredovanju kar nekaj težav, da je žogo okrotil.

V 35. minuti je Armin Đerlek preigraval na desni strani ter poslal predložek na drugo stran kazenskega prostora, kjer Aljaž Ploj, ni izkoristil lepe podaje, do blokorinage strela je prišel Marko Brest, a tudi njegov poskus je obramba gostiteljev blokirala.

Le štiri minute zatem so imeli izjemno priložnost za vodstvo gostitelji, ko je z lobomo poskušal Ivan Šarić, pred golovo črto pa je žogo izbil Robert Pušaver in preprečil vodstvo gostiteljev.

V naslednji minuti je Armin Đerlek po dvojni podaji z Markom Brestom priigral kot, iz katerega je podal v kazenski prostor podal Tilen Pečnik, gostje so žogo izbili, a jo je Nik Marinšek prestregel poslal še enkrat do Tilna Pečnika, slednji pa je še enkrat poslal predložek v kazenski prostor mlinarjev, kjer je bil najvišji v skoku Roko Prša, ki je iz dobrih osmih metrov premagal domačega vratarja za vodstvo rdeče-belih.

V drugi polčas so rdeče-beli vstopili naravnost fantastično, ko je Johan Nkama že v uvodni minuti poslal dolgo žogo v napadalno polovico, do katere je prišel Marko Brest, katerega je v kazenskem prostoru nepravilno oviral Marko Žulj. K strelu iz bele točke je pristopil Armin Đerlek, ki je z močnim strelom po sredini zadel in povišal vodstvo rdeče-belih.

V 51. minuti so bili povsem blizu znižanju rezultata gostitelji, ko je poskušal Marko Božić, a je njegov poskus iz roba kazenskega prostora zatresel prečko. Dve minuti zatem so gostje uspeli znižati rezultat, ko je zadel Sascha Varga, a je Luko Janžekoviča premagal iz prepovedanega položaja, ki ga ni opazil stranski sodnik Uroš Benc.

Zadetek je Radomljanom dal krila in le tri minute zatem so gostje izvajali kot iz leve strani, Božić je poslal predložek v kazenski prostor, rdeče-beli so žogo izbili, a le do Luke Gučka, ki je iz roba kazenskega prostora z izjemnim strelom premagal nemočnega Luko Janžekoviča za izenačenje v 56. minuti.

Do konca srečanja sta si obe ekipi pripravili še nekaj pol priložnosti, najlepšo so imeli gostitelji, že v sodnikovem dodatku, ko je Zonimir Blaić zadel okvir vrat.

Rdeče-beli so se z novo točko točkovno izenačili z Domžalami in Celjem, pred Radomljami pa imajo še vedno dve točki prednosti. Naslednja tekma rdeče-bele čaka v soboto 16. oktobra, ko se odpravljajo v goste k aktualnim državnim prvakom nogometašem Mure.