Rdeče-beli so v domžalskem športnem parku z neodločenim rezultatom proti Radomljam prekinili niz dveh porazov. Varovanci Roberta Pevnika so povedli v 14. minuti, ko je lepo podajo Marka Bresta izkoristil Dino Špehar, mlinarji so končni rezultat srečanja postavili v 40. minuti, ko je iz bele točke zadel prvi strelec gostiteljev Tomislav Mrkonjić.

Športni park Domžale; gledalcev: 150

Sodniki: Jug Matej, Vidali Manuel, Černe Tomaž, Halilović Denis. VAR: Sagrković Asmir, Kovačič Andraž. Delegat: Močnik Vlado.

Strelca: 0:1 Špehar 14`, 1:1 Mrkonjić 40`-11m

Kalcer Radomlje: Velić, Zabukovnik, Cerar (79` Kregar), Šarić (79` Čuić), Rugašević, Mužek, Guček, Guzina, Mrkonjić, Bumbu (83` Nuhanović), Ševelj. Trener: Nermin Bašić.

Aluminij: Nwolokor, Pečnik, Martić, Špehar, Marinšek, Turčin, Bolha (38` Prša), Šroler, Brest (85` Kadrić), Musa, Azemović. Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Rugašević, Mužek; Šroler

V iskanju enajsterice, ki bi vknjižila prve tri spomladanske točke, je glavni strateg rdeče-belih tudi tokrat postregel po kar nekaj spremembah v začetni enajsterici. Ena izmed glavnih sprememb je bila zagotovo, da med vratnicami ni stal Luka Janžekovič, namesto njega je prvi nastop za rdeče-bele vknjižil David Samuel Nwolokor. Glede na zadnje srečanje proti Bravu so tokrat na priložnost iz klopi čakali Karlo Plantak, Haris Kadrić in Roko Prša, Luka Petek je zaradi zdravstvenih težav ostal doma, namesto njih so priložnost dobili Emir Azemović, Tin Martić, Marko Brest in Klemen Bolha. Ob odsotnosti Luke Janžekoviča, je kapetanski trak tokrat nosil Nik Marinšek.

Srečanje so boljše otvorili rdeče-beli, ki so si prvo priložnost priigrali v 8. minuti, ko je po desni strani prodrl Tomislav Turčin poslal uporaben predložek v kazenski prostor, kjer je bil najvišji v skoku Dino Špehar, a meril premalo natančno. Le dve minuti zatem so ponovno poskušali rdeče-beli, ko je po prekršku na desni strani prosti strel izvajal Mario Musa, poslal uporaben predložek v kazenski prostor, najvišji v skoku je bil Emir Azemović, a tudi njegov poskus je zletel preko vrat.

V začetku 14. minute so rdeče-beli izvedli hiter protinapad, ki ga je na desni strani pričel Tomislav Turčin, ki je žogo povlekel proti sredini igrišča, kjer je na kratko podal do Klemna Bolhe, slednji je zaposlil Dina Špeharja, ki je na levi strani opazil vtekajočega Marka Bresta, ki se je na robu kazenskega prostora odločil za preigravanje in po preigravanju predložek v kazenski prostor, kjer je bil na dobrih sedmih metrih od gola najvišji v skoku Dino Špehar, ki je z glavo žogo usmeril ob desni vratnici v gol, za zgodnje vodstvo rdeče-belih.

V 32. minuti so bili rdeče-beli po hitrem protinapadu blizu povišanja vodstva, ko je iz dobrih dvajsetih metrov poskušal Martin Šroler, a je njegov poskus tik ob vratnici zletel mimo gola.  

Po zadetku so rdeče-beli vse do 39. minute nadzorovali potek dogajanja na igrišču, nato je sledil hiter protinapad Radomljanov, ki ga je na levi strani peljal Dario Rogašević, ki se je povsem na robu kazenskega prostora odločil za predložek v kazenski prostor, kjer je Tomislav Mrkonjić prišel pred Maria Musa, slednji je napadalca Radomelj podrl od zadaj brez žoge, glavni delivec pravice, pa je povsem upravičeno dosodil najstrožjo kazen za gostitelje, ki jo je hladnokrvno izvedel kar sam Tomislav Mrkonjić in z zanesljivim strelom premagal povsem nemočnega Davida Nwolokorja na vratih rdeče-belih.

Zadnjo priložnost v prvem delu so si priigrali rdeče-beli, ko je iz približno petnajstih metrov poskušal Tin Martić, a je žoga zletel kak meter mimo vratnice.

Prvo priložnost v nadaljevanju so si priigrali gostitelji, ko je poskušal Gedeon Guzina, a njegov strel ni bil dovolj natančen, da bi ogrozil Davida Nwolokorja. V šesti minuti nadaljevanja so rdeče-beli po hitrem protinapadu prišli do zaključka, poskušal je Martin Šroler, a je njegov poskus zletel preko vrat. Le tri minute zatem je na levi strani ponovno preigraval Marko Brest, ki je z podajo po tleh na robu kazenskega prostora lepo zaposlil kapetana rdeče-belih Nika Marinška, a je njegov poskus zletel preko gola.

V 60. minuti so po hitrem protinapadu do zaključnega strela prišli gostitelji, ko je poskušal Dario Rogašević, a je njegov diagonalni strel končal dober meter od gola. V 85. minuti srečanja so ponovno poskušali mlinarji, ko je strel Sadnija Nuhnanovića blokiral Emir Azemović in žogo poslal v kot. Tudi zadnja priložnost na srečanju je pripadla mlinarjem, ko je po podaji Daria Rogaševića z glavo iz dobrih šestih metrov poskušal Mario Čuić, a je David Nwolokor, strel ubranil, ter tako poskrbel za končno delitev točk.

Rdeče-bele naslednja prvenstvena preizkušnja čaka v ponedeljek 18. aprila, ko bodo ob 17:30 na murskosoboški Fazaneriji gostovali pri Muri.