Čas je za uvodno spomladansko preizkušnjo, v okviru 22. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bodo rdeče-beli že jutri gostili velenjski Rudar. Srečanje v kidričevskem športnem parku se bo pričelo ob 18.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Nejc Kajtazović.

V Kidričevem bomo spremljali srečanje med tretjo in zadnjeuvrščeno ekipo iz prvenstvene lestvice. Šlo bo za še tretji medsebojni obračun med rdeče-belimi in knapi v letošnji sezoni. Spomnimo uvodni obračun v Kidričevem se je v začetku avgusta končal brez zmagovalca, oktobrski obračun ob jezeru pa je pripadel rdeče-belim, za zmago pa sta zadela Tilen Pečnik in Mihael Klepač.

Po sobotnem porazu, ki so ga rdeče-beli doživeli v Celju, čaka varovance Slobodana Gruborja peklenski ritem srečanj in prav gotovo veseli dejstvu, da se ekipi priključujeta Nemanja Jakšić in Ivan Kontek, ki sta bila proti grofom na tribuni zaradi kazni rumenih kartonov. Prav tako bo na razpolago Slobodanu Gruborju Luka Štor, a še vedno je vprašljiv nastop Anteja Živkovića, ki se je na tekmi c Celjani poškodoval. Ali bo strelec šestih zadetkov lahko pomagal rdeče-belim v boju za tri točke bo znano jutri pred srečanjem.

Kot že omenjeno bo velika pridobitev za jutrišnjo tekmo nastop Nemanje Jakšića, ki pred srečanjem z knapi poudarja, da je nujno potrebno popraviti bled vtis, ki so ga rdeče-beli pustili v sobotnem srečanju proti Celju: »Zavedamo se da je pred nami naporen ritem, ampak tako kot za nas je naporen ritem za vse. Komaj čakam, da se tekma z Rudarjem začne, da popravimo bled vtis, ki smo ga pustili na uvodni tekmi proti Celju. Zagotovo nas čaka naporna tekma, ampak verjamem, da bodo tri točke ostale v Kidričevem.«.

Srečanje v kidričevskem športnem parku se bo pričelo ob 18.00 uri. Vstopnice si lahko zagotovite preko sistema Mojekarte.si na povezavi http://bit.ly/Aluminij_Rudar, blagajna v kidričevskem športnem parku pa se bodo odprle uro pred začetnim sodnikovim žvižgom.