Že jutri čaka rdeče-bele nova prvenstvena preizkušnja, tokrat bodo v okviru 28. kroga, ki odpira zadnjo četrtino prvenstva Prve Lige Telekom Slovenije v kidričevskem športnem parku gostili ekipo Tabor Sežane. Srečanje se bo pričelo ob 18.00 uri, pravico med rdeče-belimi in Kraševci pa bo delil Slavko Vinčić.

Za varovanci Slobodana Gruborja je zares črn teden, tokrat pa v goste prihajajo Sežančani, s katerimi imajo rdeče-beli v letošnji sezoni pozitiven izplen. V letošnji sezoni so se šumari in Kraševci pomerili že štirikrat, trikrat v prvenstvu in enkrat v pokalnem tekmovanje, trije dvoboje so pripadli rdeče-belim, zadnji prvenstveni medsebojni obračun pa se je končal brez zmagovalca.

Kot pred srečanjem poudarja eden izmed glavnih akterjev rdeče-bele obrambe Nemanja Jakšić, je kratko obdobje med nedeljskim in sredinim obračunom, bilo pomembno predvsem v pogledu, da se glave ohladijo, ter da se v sredo začne nova pozitivna pot: »Smo se resetirali. Želimo si napredovanja v naši igri, edina pot k napredovanju pa je da popravimo svoje napake in to si želimo. Zdaj smo usmerjeni samo k sredini tekmi proti Tabor Sežani, želimo si, da s tekmo proti njim vstopimo v pozitivno serijo rezultatov, saj še ni nič izgubljeno. V prvenstvu je na voljo še 27 točk.«

 Rdeče-beli so kljub slabšemu nadaljevanju po koroni še vedno na izjemnem četrtem mestu, katerega želijo proti sedmouvšrčeni Tabor Sežani, ki na lestvici zaostaja za šestnajst točk, ohraniti. V ostrem ritmu tekem, je pomembno, da imajo proti Kraševcem pravico nastopa vsi igralci, ki so na razpolago trenerju Slobodanu Gruborju.

Srečanje se bo v kidričevskem športnem parku pričelo ob 18.00 uri, tokrat še zadnjič brez prisotnosti gledalcev. Tekmo med rdeče-belimi in črno-rdečimi pa si boste lahko ogledali na Planet TV 2, za vas pa jo bomo spremljali tudi na klubskih družbenih omrežjih.