Rdeče-bele v nedeljo čaka zadnji letošnji prvenstveni obračun, ko bodo ob 15.00 uri v ljubljanskih Stožicah igrali proti petouvrščenemu Bravu.

Pred srečanjem z Bravom smo se pogovarjali s stebrom rdeče-bele obrambe Emirjem Azemovićem, kateri je v letošnji sezoni zbral že 1.545 prvoligaških minut, tudi tokrat pa bo eden izmed zadnjih preprek ljubljanskih napadalcev.

Štiriindvajsetletni osrednji branilec, želi skupaj s soigralci jesenski del Prve Lige Telemach zaključiti s pozitivnim rezultatom: »Če se ozremo nazaj, odhajamo v Ljubljano z dobro popotnico, saj smo na zadnjih dveh tekmah osvojili skupaj štiri točke. Želimo si zmage, s tem bi potrdili dobro delo iz zadnjega obdobja. Nadejam se da bodo Stožice dobro pripravljene.«

Srbski branilec pred srečanjem z Bravom, ki ima na prvenstveni lestvici osem točk več od rdeče-belih poudarja, da je v mislih samo nova borbena predstava, ki jo morajo pokazati za nove prvenstvene točke: »Prav veliko sreče ta teden nismo imeli, saj so normalno treniranje oteževali vremenski vplivi, a vendar skušamo delati dobro, da bomo v nedeljo pravi, da se ponovno pokažemo v pravi borbeni luči in s tem turbulentno jesen zaključimo z zmago.«

Srečanje proti Bravu bo odigrano v Stožicah, vrata stadiona se odpro uro pred prvim sodnikovim žvižgom. Pogoj za vstop na stadion pa je izpolnjevanje pogoja PCT. Srečanje si bo mogoče ogledati v živo tudi v neposrednem televizijskem prenosu na prvem programu Sportkluba, za vse privržence rdeče-belih pa ga bomo v živo spremljali tudi na klubskih družbenih omrežjih.