Rdeče-beli so se v petek udeležili predstavitve PGD Talum Kidričevo ob razkritju novega grba domačega gasilskega društva.

Obisk je imel tudi zanimiv poučen poudarek, saj so se nogometaši spoznali z delovanjem društva, igrami, ki so jih pripravili domači gasilci. Prav tako so nogometaši obudili spoznavanje iz nudenja prve pomoči, ter pokazali, da bi se enako kot na igrišču lahko dobro znašli tudi pri nudenju prve pomoči.

Zanimivo vabilo, pa nas je spodbudilo, da se tudi pri Nogometnem klubu Aluminij zahvalimo gasilcem na svoj način. Ker vemo, kako pomembni so gasilci za lokalno okolje smo  se pri Nogometnem klubu Aluminij odločili, da v mesecu oktobru, ki je mesec požarne varnosti, vsakemu društvu v občini Kidričevo podarimo proste vstopnice za obe domači tekmi rdeče-belih. Rdeče-bele čakata v oktobru dve domači tekmi, prva v pokalnem tekmovanju proti Kopru, druga v prvenstvu, ko gostimo Bravo. Tako bomo v naslednjih dneh obiskali vsako gasilsko društvo v občini, ter jim podelili vstopnice, ter se na tak način poklonili njihovemu predanemu delu!

Foto: Stanko Kozel