Prvi letošnji ponedeljek je bil za rdeče-bele že zgodaj deloven. Varovanci Oskarja Drobneta so se uvodoma zbrali na testiranju na COVID-19,  testi vseh nogometašev ter strokovnega vodstva so bili negativni, kar je pomenilo, da je sledilo nadaljevanje delovnega dne v športnem parku na Kidričevem.

Točno ob 12.30 je bil zaukazan uvodni sestanek, kjer je Oskar Drobne vsem nogometašem predstavil ideje, želje, ter program, kateri nogometaše čaka vse do začetka prvenstva. Po opravljanjem sestanku pa je že sledil uvodni trening na katerega je Oskar Drobne s pomočniki popeljal štiriindvajseterico nogometašev.

Uvodnega treninga so se udeležili Luka Janžekovič (vratar), Tibor Banić (vratar), Nemanja Jakšić, Alen Krajnc, Marcel Čermak, Renato Pantalon, Tilen Pečnik, Luka Petek, Lovro Grajfoner, Emir Azemović, Aljaž Krefl, Juš Štusej, Roko Prša, Aljaž Džankič, David Flakus Bosilj, Gašper Pečnik, Jan Majcen, Aljaž Ploj, Urh Moličnik, Nik Marinšek, Filip Jauk, Nikola Leko, Tim Ciganovič, ki se je članski ekipi pridružil iz mladinskega pogona in prvi zimski novinec v rdeče-belem Klemen Bolha.