Danes je bila v hrvaški Istri odigrana še zadnja pripravljana tekma rdeče-belih, v kateri so se pomerili z drugo ekipo zagrebškega Dinama in po zadetku Anteja Živkovića vknjižili minimalno zmago z 1:0.

Na težkem terenu v Umagu, je precej težav v uvodnem polčasu obema tekmecema povzročal veter in trda podlaga, a kljub temu smo lahko videli, kar nekaj domiselnih akcij, a začetni rezultat se vse do konca prvega polčasa ni spremenil.

Edini zadetek na srečanju smo videli v 65. minuti, ko je Nemanja Jakšić z imenitno globinsko podajo našel Anteja Živkovića, ta se je znašel iz oči v oči z nasprotnim vratarjem in z strelom po tleh v bližnji vratarjev kot neubranljivo zadel za vodstvo rdeče-belih. Ob koncu srečanja se je igra povsem razživela, obe ekipi sta si ustvarili kar nekaj zrelih priložnosti, a se rezultat ni več spremenil.

Že jutri dopoldan se varovanci Slobodana Gruborja vračajo v Kidričevo, kjer bodo nadaljevali s pripravo na nadaljevanje prvenstva.

Aluminij : Dinamo Zagreb II 1:0 (0:0)

1:0 Živković 65`

NK Aluminij: Janžekovič, Vrdoljak (60` Ploj), Kontek (60` Petek), Pantalon, Jakšič (60` Pečnik T.), Čermak, Marinšek (70` Pečnik G.), Klepač (60` Leko), Vrbanec (70` Majcen), Matjašič (60` Flakus Bosilj), Živković (70` Jauk).