Selekciji mladincev in kadetov rdeče-belih sta v nedeljo končali s prvenstvenimi nastopi za letošnjo sezono. V zadnjem dejanju mladinske in kadetske ekipe so rdeče-beli proti vrstnikom iz Murske Sobote osvojili točko.

1.SML

V srečanje so odlično vstopili gostje iz Murske Sobote, ki so že s prvim strelom v okvir gola povedli, ko je v močnem nalivu mrežo Gregorja Kušarja iz dobrih petindvajsetih metrov načel Aljaž Antolin. Le dobrih petnajst minut zatem so črno-beli izvedli hiter protinapad, katerega je z zadetkom kronal Vito Štrakl.  Po prejetem zadetku so rdeče-beli le vzpostavili ravnotežje na zelenici kidričevskega športnega parka, a žoga ni in ni našla poti v mrežo gostov. V nadaljevanju so kljub enakovredni igri, gostje povišali vodstvo dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela, ko je še drugič v polno meril Vito Štrakl, ki je zadel iz dobrih dvajsetih metrov. Rdeče-beli so rezultat znižali v 84. minuti, ko je končni rezultat postavil Aldin Demiri.

Športni park NK Aluminij.

Strelci: 0:1 Antolin 3`, 0:2 Štrakl 18`, 0:3 Štrakl 74`, 1:3 Demiri 84`

Aluminij: Kušar (46` Ornik), Knaus (67` Demiri), Sagadin, Majcen, Kmetec (67` Popović), Mencigar (83`Poš), Mlakar (67` Kovačec), Ciganović, Mlinar, Žaler, Schaubach.

Mura: Erjavec (77` Praprotnik), Rantaša, Ščernjavič (46` Novak), Štrakl, Erniša, Antolin (77` Bek), Štefanec, Novak, Donko (65` Cipot), Penič (65` Kosi), Košti.

1.SKL

Kadetska ekipa rdeče-belih je srečanje proti črno-belim pričela naravnost fantastično in že v 4. minuti so varovanci Marka Nešića povedli, ko je Marcel Lorber zadel iz najstrožje kazni. Rdeče-beli so minimalno prednost držali vse do 49. minuti, ko so jo podvojili, drugi zadetek pri rdeče-belih je dosegel Marin Galić. Od 64. do 66. minuti je sledil mrk rdeče-belih, ki so v treh minutah prejeli dva zadetka, najprej je zaostanek znižal Tim Huber, končni rezultat pa je postavil Tian Rantaša.

Športni park NK Aluminij.

Strelci: 1:0 Lorber 4`-11m, 2:0 Galić 49`, 2:1 Huber 64`, 2:2 Rantaša 66`

Aluminij: Petek, Hren, Ferčec, Domjan, Lorber, Benotič (72` Colnarič), Rozman (68` Princl), Lozinšek (44` Šega), Rahle, Pučnik (76` Mošič), Galić (61` Mesarič).

Mura: Šumenjak, Črnko, Buček (52` Lebar), Ignjič (72` Graj), Plej, Donko (54` Plej), Huber, Rantaša, Kasalo, Rudolf (41` Trajeber), Graj.