Z zaostalo tekmo 13. kroga 1. slovenske mladinske in kadetske nogometne lige se je zaključil jesenski del tekmovanj za mladinsko in kadetsko selekcijo rdeče-belih. Varovanci Roberta Pevnika so morali priznati premoč vodilni ekipi prvenstvene razpredelnice iz Domžal, medtem pa so varovanci Simona Vidoviča premagali vrstnike iz Domžal.

1.SML

Mladinska selekcija je proti Domžalam vknjižila poraz, gostje pa so povedli dobrih deset minut pred koncem prvega polčasa, ko je mrežo Grege Kušarja zatresel Luka Turudija. Tik pred odhodom na odmor so Domžalčani še povišali vodstvo, ko je v polno meril Nikola Jovićević. Po dobri uri igre so Domžalčani praktično razrešili vse dvome o zmagovalcu, ko je v polno meril Rusmir Budzak. Rdeče-belim kaj več od častnega zadetka proti vodilni ekipi lestvice ni uspelo, končni rezultat je v 80. minuti postavil Luka Privošnik.

Nova KBM Aluminij : Domžale 1:3 (0:2)

Strelci: 0:1 Turudija 35`, 0:2 Jovićević 43`, 0:3 Budzak 62`, 1:3 Privošnik

Nova KBM Aluminij: Kušar, Meznarič (64` Šebalj), Jovanović (46` Ferčec), Vidovič, Schaubach, Kmetec, Knaus, Medved, Privošnik, Rahle (61` Lorbek), Demiri (46` Benotič). Trener: Robert Pevnik.

Domžale: Tešanović, Ficko, Klašnja, Makovec, Strajnar, Žavbi (78` Belinc), Turudija, Jovićević, Snedic (59` Lekše), Černe (72` Jakupović), Budzak. Trener: Darko Birjukov.

Rumeni kartoni: Privošnik, Schaubach; Ficko.

Rdeče-beli so jesenski del končali na osmem mestu z 19 točkami, prvenstvo pa bodo nadaljevali v začetku marca, ko bodo doma gostili Koper.

1.SKL

Tudi kadetsko srečanje so boljše pričeli gostje, ki so povedli že v 7. minuti, ko je lastno mrežo zatresel Tjaš Štante. Gostje so v 18. minuti povišali prednost, ko je Jana Petka premagal Luka Topalović. Po dobre pol ure igre so gostje ostali brez vratarja Žana Trivunčevića, ki je pordečel, gostje pa so nadaljevali z igralcem manj. To so izkoristili varovanci Simona Vidoviča, ki so v 58. minuti rezultat znižali, ko je iz najstrožje kazni v polno meril Luka Pučnik. V 71. minuti je za izenačenje poskrbel Marin Galić. Popoln preobrat pa so rdeče-beli izvedli le tri minute zatem, ko se je še drugič na srečanju med strelce vpisal prvi strelec rdeče-belih Luka Pučnik.

Nova KBM Aluminij : Domžale 3:2 (0:2)

Strelci: 0:1 Štante 7`-ag, 0:2 Topalović 18`, 1:2 Pučnik 58`-11m, 2:2 Galić 71`, 3:2 Pučnik 74`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Pučnik (82` Cesar), Galić, Strelec, Škrget (41` Dukarić), Zorec (53` Macanović), Dvoršak (80` Kotnik), Hempt, Mesarič, Štante. Trener: Simon Vidovič.

Domžale: Trivunčević, Remic, Majcen (31` Strajnar), Jusić, Golić, Nalo (66` Popijal), Dovžan Karahodžić (59` Javorič), Sojer, Mlakar, Topalović, Brumec. Trener: Ante Bratić.

Rumeni kartoni: Strelec, Macanović; Strajnar.

Rdeči karton: Trivunčević – 30`

Rdeče-beli so jesenski del končali na šestem mestu z 21 točkami, prvenstvo se bo nadaljevalo v začetku marca, ko bodo rdeče-beli doma gostili Koper.

Na skupni lestvici 1.SML in 1.SKL rdeče-beli zasedajo 7. mesto z osvojenimi 40 točkami.