Po dolgem čakanju na nadaljevanje mladinskega in kadetskega prvenstva, sta včeraj mladinska in kadetska selekcija v zaostali tekmi 7. kroga 1. Slovenske mladinske in kadetske lige gostili ljubljansko Ilirijo. Kadetska ekipa je tri točke po dveh zadetkih kapetana Jake Domjana zadržala doma, medtem ko so varovanci Roberta Pevnika morali priznati premoč gostom iz Ljubljane.

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so dobro otvorili srečanje proti gostom iz Ljubljane, ter takoj prevzeli terensko pobudo. Gostje so tako rekoč iz prvega napada zatresli mrežo rdeče-belih, ko je Žan Bracovič s strelom iz roba kazenskega prostora premagal Nejca Kerheja. Po prejetem zadetku so gostje vzpostavili ravnotežje, ter svojo prednost v končnici še povišali, ko je glavni sodnik srečanja Damjan Novarlić upravičeno dosodil strel iz bele točke za goste, ki ga je uspešno izvedel Alen Čaušević. Rdeče-belim v drugem delu, kljub številnim menjavam ni uspelo zatresti ljubljanske mreže. Kljub porazu pa rdeče-beli ostajajo na sedmem mestu lestvice.

Športni park NK Aluminij

Strelci: 0:1 Bracovič 19`, Čaušević 40`-11m

Aluminij: Kerhe, Vidovič (70` Sagadin), Knaus (76` Demiri), Majcen, Flakus Bosilj, Mencigar (55` Poš), Mlakar (64` Napast), Ciganović, Mlinar, Kovačec (46` Kmetec), Žaler. Trener: Robert Pevnik.   

Ilirja Extra-Lux: Baš, Pestotnik, Kuzmić, Džunov (80` Križ), Čaušević (87` Medle), Kepic, Munda, Kustrin, Kojić, Bartolj, Bracovič (77` Zulić). Trener: Robert Kopčič.

1.SKL

Varovanci Marka Nesića so odlično vstopili v srečanje proti gostom iz Ljubljane, in že v 13. minuti je kapetan rdeče-belih Jaka Domjan povedel svojo ekipo v vodstvo. V nadaljevanju smo videli zanimivo srečanje, a se mreži nista zatresla vse do 74. minute, ko so gostje izvedli hiter protinapad, katerega je zaključil Dejan Jelić. Izenačujoči zadetek je prebudil rdeče-beli in ti so potrebovali vsega dve minuti, da  so še drugič na srečanju povedli, še drugič je v polno s strelom z glavo meril kapetan rdeče-belih Jaka Domjan. Rdeče-beli so se s tremi točkami zavihteli na trenutno peto mesto prvenstvene lestvice.

Športni park NK Aluminij

Strelci: 1:0 Domjan 13`, 1:1 Jelić 74`, 2:1 Domjan 76`

Aluminij: Petek, Hren, Schaubach, Jovanović, Karo, Ferčec, Domjan, Lorber, Benotič (60` Lorbek), Rahle (75` Macanović), Galić (70` Pučnik). Trener: Marko Nešić.

Ilirija Extra-Lux: Dermastija, Adamič (27` Trdan (60` Hace)), Škrjanec (46` Mušič), Zaveršnik, Škof, Savič, Novak (73` Jelić), Štricelj, Šerbec, Rotar, Korošec.