Tudi najmlajši člani nogometne šole rdeče-belih, ne poznajo premora v teh januarskih dneh. Selekciji U9 in U10 sta se v zadnjem tednu udeležila dveh turnirjev, najprej so mladi nadobudneži igrali na turnirju, ki ga je organizirala NŠ Markovci, zatem pa so nastopili še na turnirju pod organizacijo NŠ Podvinci.

Selekcija U9 je markovški turnir končala na odličnem drugem mestu. V celotnem turnirju pa sploh ni prejela zadetka. Redni del finalne tekme se je proti celjskemu Šampionu končal z 0:0, rdeče-beli pa so klonili šele po izvajanju kazenskih strelov.

Je pa selekcija U9 nadgradila drugo mesto iz markovškega turnirja na turnirju pod okriljem NŠ Podvinci, kjer so bili rdeče-beli zmagovalci turnirja. V finalni tekmi so varovanci Aljoše Fruka ugnali Lumen Varaždin.

Selekcija U10 je pretekli vikend nastopila na turnirju U11 in na koncu zasedla odlično tretje mesto. Na turnirju je izstopal vratar rdeče-belih Matic Kaisesberger, ki je bil izbran za najboljšega vratarja turnirja.

So pa tudi nogometaši U10 v Markovcih osvojili turnir, ko so v finalu ugnali Tabor Maribor. Tudi v Markovcih je izstopal vratar rdeče-belih Matic Kaisesberger, ki je bil tudi tokrat izbran za najboljšega vratarja turnirja.