Selekciji trenerja Mateja Čeriča U12 in U13 kljub premoru, ne počivata. Selekcija U12 se je med 8. in 10. julijem udeležila turnirja Crikvenica Cup na Hrvaškem, kjer je v konkurenci 39 ekip osvojila prvo mesto.

Ob hrvaški obali so nogometaši selekcije do 12 let odigrali sedem tek, ter z izjemno gol razliko 26:1 zabeležili sedem zmag, v velikem finalu pa so premagali vrstnike iz Krškega z rezultatom 2:0. Turnirja v Crikvenci se je udeležila tudi selekcija do 11 let, ki se na turnirju uvrstila v četrtfinale, tam pa nesrečno izgubila po kazenskih strelih. Na turnirju v Crikvenici so bili kar trije igralci rdeče-belih izbrana v idealno postavo turnirja, to so bili Žan Šešerko, Nejc Topolovec in Gašper Jesenko.

Med 17. in 19. junijem se je selekcija do 13 let udeležila mednarodnega turnirja Poreč Dream Cup, kjer je v konkurenci 20 ekip osvojila drugo mesto, v finalu je rdeče-bele premagala ekipa Osijeka. Na poti do finala so rdeče-beli odigrali šest tekem, in vseh šest brez prejetega zadetka tudi dobili, sledila je zmaga s 5:0 v četrtfinalu proti Varaždinu, in zmaga v polfinalu s 3:0 proti Varteksu. Na poreškem turnirju je izstopal Taj Onić, ki je bil izbran za najboljšega vratarja turnirja.