Tokratni vikend v mladinski šoli med ekipami, ki nastopajo v najvišjem nivoju državnih tekmovanj ni prinesel veselja, saj so tako mladinci, kadeti kot starejši dečki priznali premoč nasprotnim ekipam.

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so se pomerili z vrstniki kranjskega Triglava in priznali premoč domačinom po zadetku v sodnikovem podaljšku. V tekmo so krenili boljše gostitelji, ki so povedli v 5. minuti, ko je mrežo Nejca Peska zatresel Domen Lečnik Spaić. Rdeče-beli so se imenitno odzvali in le dve minuti po zadetku kapetana Tiborja Knausa iz najstrožje kazni rezultat poravnali. Že v 12. minuti so rdeče-beli poskrbeli za popoln preobrat, ko je v polno meril mladinski makedonski reprezentant Aldin Demiri. Gostitelji so še pred iztekom prvega polčasa poskrbeli za novo izenačenje, šest minut pred odhodom na odmor je najstrožjo kazen realiziral Lazar Ikać. V deveti minuti nadaljevanja so Kranjčani ostali brez Deena Adrovića, ki je zaradi rdeče kartona moral predčasno zapustiti zelenico in ko je že vse kazalo na delitev točk, je s svojim drugim zadetkom Lazar Ikać poskrbel za nov preobrat in tri točke mladih orlov.

Triglav Kranj : Nova KBM Aluminij 3:2 (2:2)

Strelci: 1:0 Lečnik Spaić 5`, 1:1 Knaus 7`-11m, 1:2 Demiri 12`, 2:2 Ikać 39`, 3:2 Ikać 91`

Triglav Kranj: Novakov, Kovačič, Lečnik Spaić, Maksimović, Adrović, Ikać (92` Eržen), Bunić, Gašperin, Saje (89` Mrak), Ivanšek (89` Seferagić), Kuvek (73` Kondić). Trener: Gregor Bergant.

Nova KBM Aluminij: Pesek, Meznarič, Vidovič (58` Hren), Schaubach, Ferčec, Kmetec, Knaus, Benotič (79` Lorbek), Privošnik (64` Brence), Kozjak, Demiri. Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Ikać, Maksimović, Lečnik Spaić; Ferčec, Kozjak, Schaubach, Vidovič.

Rdeči karton: Adrović 54`

Varovance Roberta Pevnika naslednja preizkušnja čaka v soboto 30. oktobra, ko bodo v kidričevskem športnem parku gostili trenutno vodilno ekipo prvenstva, ljubljansko Olimpijo.

1.SKL

Tudi varovanci Simona Vidoviča so morali priznati premoč kranjskim vrstnikom. Edini zadetek na srečanju je padel v sodnikovem dodatku, ko so domačini realizirali najstrožjo kazen, ki jo je uspešno izvedel domači kapetan Gal Dagarin.

Triglav Kranj : Nova KBM Aluminij 1:0 (0:0)

Strelec: 1:0 Dagarin 81`-11m

Triglav Kranj: Dovžan, Penica, Prosen, Marković, Požgaj (80` Kovačič), Komljenović (79` Ajdovec), Dagarin, Kovačević (83` Kazić), Juvan, Radosavljević, Brajić. Trener: Žiga Grobelšek.

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič (53` Cesar), Pučnik, Šega (53` Škerget), Rozman, Franci (62` Mesarič), Zorec (48` Macanović), Dvoršak, Dukarić, Hempt, Štante. Trener: Simon Vidovič.

Rumeni karton: Prosen

Varovance Simona Vidoviča čaka naslednja prvenstvena preizkušnja prihodnjo soboto, ko bodo v kidričevskem športnem parku gostili ljubljansko Olimpijo.

Liga U15 vzhod:

Starejšim dečkom v domači tekmo proti ekipi Rogaška-Rogatec ni uspelo vknjižiti novih prvenstvenih točk. Srečanje so boljše pričeli gostje, ki so povedli v 16. minuti, ko je v polno meril Josip Brundić. Sledil je odličen odziv rdeče-belih, ki so le osem minut zatem uspeli rezultat poravnati, ko je zadel Lan Drevenšek. Izenačujoči zadetek je rdeče-bele dvignil in že v 28. minuti je Mitja Kotnik uspel rezultat obrniti v domačo korist. A v nadaljevanje srečanja so odločneje vstopili gostje, najprej je Gal Herček v 43. minuti rezultat izenačil, le tri minute zatem pa je s svojim drugim zadetkom na srečanju Josip Brundić poskrbel za novo vodstvo gostov, ki so ga ti zadržali vse do konca srečanja.

Aluminij : Rogaška-Rogatec 2:3

Strelci: 0:1 Brundić 16`, 1:1 Drevenšek 24`, 2:1 Kotnik 28`, 2:2 Herček 43`, 2:3 Brundić 46`

Aluminij: List, Skrbiš (61` Pleteršek), Zelenko, Lenart (66` Jaša), Kraner, Veber (44` Vodan), Kotnik, Gobec, Tomasović, Drevenšek (53` Modrič), Pišek. Trener: Marko Nešić.

Rogaška-Rogatec: Bele, Majcenovič, Drozg, Pangračić, Herček (68` Novak), Brundić, Jereb, Kitak, Bračun (63` Poredski Bračun), Križan, Prah (59` Berlet). Trener: Urh Kobilšek.

Rumeni karton: Herček.  

Rdeče-bele čaka prihodnja prvenstvena preizkušnja prihodnjo soboto, ko se bodo ob 11.00 uri pomerili v gosteh z ekipo Kety Emmi Bistrica.