Včeraj so na celjskem stadionu Olimp, mladinci rdeče-belih odigrali zaostalo srečanje 8. kroga 1. slovenske mladinske nogometne lige proti vrstnikom iz Celja, srečanje med mladimi grofi in rdeče-belimi se je končalo z delitvijo točk.

Varovanci Roberta Pevnika so izjemno vstopili v srečanje in že v 12. minuti povedli, ko je celjsko mrežo zatresel Klemen Rahle. Po dobre pol ure igre se je med strelce vpisal Tai Kmetec, ki je s petim prvenstvenim zadetkom poskrbel za udobnejše vodstvo rdeče-belih. A le to je trajalo vsega štiri minute, ko so Celjani uspeli rezultat znižati, Nejca Peska je premagal Mateo Koprivc. Prav Mateo Koprivc je v 72. minuti poskrbel za končni rezultat, ko je še drugič na srečanju uspel premagati Nejca Peska.

Celje : Nova KBM Aluminij 2:2 (1:2)

Strelci: 0:1 Rahle 12`, 0:2 Kmetec 32`, 1:2 Koprivc 36`, 2:2 Koprivc 72`

Celje: Kolar, Kamburov, Sitar (78` Kozar), Kahvedžić, Štavs (88` Veber), Kantužer, Milinovič (56` Ljubijankić), Veber (46` Satler), Koprivc, Justinek, Stojinović. Trener: Erik Kržišnik.

Nova KBM Aluminij: Pesek, Meznarič, Vidovič, Schaubach, Ferčec (84` Šebalj), Kmetec, Knaus, Medved, Privošnik (89` Jovanović), Hren (68` Demiri), Rahle (58` Lorbek). Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Satler; Privošnik, Vidovič