V preteklem vikendu so bile ponovno aktivne vse tri selekcije, ki nastopajo v najvišjem rangu državnih tekmovanj. Mladinska in kadetska ekipa se je tokrat odpravila na gostovanje v Radomlje, kjer so mladinci po popolnem preobratu vknjižili nove tri točke, medtem ko so kadeti iztržili točko. Selekcija starejših dečkov, ki nastopa v Ligi U15 pa je v Celju prav tako vknjižila tri točke.

1.SML

Za varovance Luke Gobca se je srečanje v Radomljah pričelo naravnost katastrofalno, saj so gostitelji v 8. minuti vodili že z dvema zadetkoma prednosti. Najprej je mrežo Nejca Peska zatresel Moreno Vušković, prednost pa je povišal Ismir Nadarević. Rdeče-beli v prvem polčasu niso uspeli znižati zaostanka, zato pa so imenitno vstopili v drugi del srečanja, ko je v tretji minuti nadaljevanja najprej rezultat znižal Nejc Medved. Prav Nejc Medved je v 65. minuti s svojim drugim zadetkom poskrbel za izenačenje. V končnici srečanja, dobrih deset minut pred iztekom rednega dela pa je Klemen Rahle poskrbel za popoln preobrat in tri točke rdeče-belih.

Radomlje : Nova KBM Aluminij 2:3 (2:0)

Strelci: 1:0 Vušković 4`, 2:0 Nadarević 8`, 2:1 Medved 48`, 2:2 Medved 65`, 2:3 Rahle 81`

Radomlje: Mesarić, Žunec, Ilić, Zulić, Kostanjšek (67` Zulić), Štorman, Sigur (87` Švelc), Vušković, Nadarević (78` Kovačič), Bošnjović, Kolar. Trener: Erik Merdanović.

Nova KBM Aluminij: Pesek, Đuran, Jovanović, Vidovič, Schaubach, Kmetec, Medved, Privošnik, Rahle (89` Hren), Lorbek, Kozjak (60` Demiri). Trener: Luka Gobec.

Rumeni kartoni: Vušković, Kolar, Zulić; Kozjak, Lorber, Privošnik, Schaubach, Jovanović, Medved.

Mladinsko selekcijo rdeče-belih naslednja prvenstvena preizkušnja čaka v nedeljo 10. aprila ob 16:00 uri, ko bodo v kidričevskem športnem parku gostili ekipo ljubljanske Ilirije Extra-Luxa.

1.SKL

Tudi varovanci Simona Vidoviča so slabše vstopili v srečanje, saj so gostitelji povedli že v 6. minuti, ko je Jana Petka premagal Matej Malenšek. A odziv rdeče-belih je bil izjemen, saj so potrebovali vsega šest minut, da so rezultat poravnali, ko je izenačujoči zadetke dosegel Rene Škerget. Tik pred odhodom na odmor so Radomljani ponovno povedli, še drugič je v polno meril Matej Malenšek. Rdeče-beli so se ponovno hitro odzvali in že v četrti minuti nadaljevanja rezultat drugič izenačili, ko je končni rezultat postavil Angelo Macanović.

Radomlje : Nova KBM Aluminij 2:2 (2:1)

Strelci: 1:0 Malenšek 6`, 1:1 Škerget 12`, 2:1 Malenšek 39`, 2:2 Macanović 44`

Radomlje: Ločnikar, Purkart, Praskalo, Janušić, Vuković (62` Jelić), Brvar (81` Pirc), Malenšek, Duraković, Stojnić (51` Hodnik), Gorgiev, Davidović (81` Zabukovnik). Trener: Dragan Čadlikovski.

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Šega, Macanović, Galić (41` Pučnik), Cugmas, Škerget (70` Metličar Fric), Dvoršak (70` Zorec), Dukarić, Hempt, Košat (53` Mesarič). Trener: Simon Vidovič.

Rumeni kartoni: Gorgiev, Davidović, Malenšek; Hempt, Zorec.

Kadetsko selekcijo rdeče-belih naslednja prvenstvena preizkušnja čaka v nedeljo 10. aprila ob 14.00 uri, ko bodo v kidričevskem športnem parku gostili ekipo ljubljanske Ilirije Extra-Luxa.

Liga U15 vzhod

Starejše dečke rdeče-belih je čakalo zahtevno gostovanje v knežjem mestu, kjer so na stadionu Olimp gostovali pri vrstnikih Celja, ki se na prvenstveni lestvici nahajajo pred rdeče-belimi. Uvodni zadetek so gledalci videli šele v drugem polčasu, ki so ga boljše otvorili gostitelji, ko je v polno meril Anej Dorić. V 65. minuti srečanja je Anej Skrbiš rezultat izenačil. Le pet minut zatem pa je Anej Lenart poskrbel za popoln preobrat in tri točke.

Celje : Aluminij 1:2 (0:0)

Strelci: 1:0 Dorić 39`, 1:1 Skrbiš 65`, 1:2 Lenart 70`

Celje: Golič, Omić (62` Stitić), Žužek, Tajnšek (51` Vrečko), Mazreku (73` Hočevar), Gobec, Dorić (68` Pirc), Jansterle, Sotošek, Judež (32` Vezovišek), Hlade. Trener: Anže Stegne.

Aluminij: List, Zelenko, Lenart, Kraner, Veber (68` Gobec), Gajšek (59` Skrbiš), Medved, Drevenšek, Pišek (73` Zemljič), Modrič (50` Kotnik), Strelec. Trener: Andraž Mlakar.

Rumeni karton: Veber.

Starejše dečke naslednja prvenstvena preizkušnja čaka v soboto 9. aprila, ko bodo ob 11:00 uri gostili vodilno ekipo Maribora.