Med vikendom so s svojimi tekmovalnimi obveznostmi pričeli tudi mladinci in kadeti, ki so gostovali v Domžalah, medtem ko so se starejši dečki merili z vrstniki iz Maribora.

1.SML

Mladinska ekipa je proti Domžalam pokazala dobro predstavo, ki pa na koncu ni bila dovolj za presenečenje, v končnici so Domžalčani poskrbeli za preobrat in poraz varovancev Roberta Pevnika. Rdeče-beli so odlično pričeli in že v četrti minuti srečanja povedli, ko je zadel Žan Vidovič. Po dobre pol ure igre so gostitelji rezultat poravnali z zadetkom Jake Zupana. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela srečanja so rdeče-beli ponovno povedli, za drugo vodstvo varovancev Roberta Pevnika je poskrbel Gregor Mencingar. Domžalčani so v končnici najprej v 85. minuti rezultat še drugič na srečanju izenačili, ko je zadel Nick Perc, v sodnikovem podaljšku pa so rezultat popolnoma obrnili v svojo korist, ko je mrežo rdeče-belih zatresel Emir Saitoski.

Športni park Domžale

Strelci: 0:1 Vidovič 4`, 1:1 Zupan 31`, 1:2 Mencingar 74`, 2:2 Perc 85`, 3:2 Saitoski 91`

Domžale: Bržan, Zupan (59` Žavbi), Dajčman, Mitrović, Klašnja, Strajnar, Mitrović (46` Saitoski), Pišek, Jovićević (72` Makovec), Černe, Perc. Trenre: Darko Birjukov

Aluminij: Kerhe, Pihler, Vidovič, Majcen (89` Kovačec), Sagadin, Kmetec (67` Demiri), Mencigar (78` Mlakar), Ciganović, Polak (86` Popović), Mlinar (60` Knaus), Napast. Trener: Robert Pevnik

1.SKL

Kadetska ekipa rdeče-belih je prav tako priznala premoč Domžalčanom, gostitelji so kar štirikrat zatresli mrežo varovancev Marka Nesića, ki so tako na prvi uradni tekmo vpisali prvi letošnji poraz. Edini zadetek za rdeče-bele je v 20. minuti dosegel Črt Vuković, ki je takrat poskrbel za izenačenje na 1:1.

Športni park Domžale

Strelci: 1:0 Turudija 13`, 1:1 Vuković 20`, 2:1 Zulić 33`, 3:1 Bukovec 64`, 4:1 Lekše 75`

Domžale: Štiftar, Ilenič (61` Rajter Krebs), Belinc, Zajc, Zulić, Turudija (69` Sotlar), Jovorič (55` Bukovec), Ficko (52` Popijal), Lekše, Andjelić, Tatarević (69` Klopičič Zidar). Trener: Ante Bratić.

Aluminij: Pesek, Hren, Jovanović, Karo, Brodnjak (61` Bolcar), Domjan, Vuković (69` Mošič), Lorber, Benotič (71` Dukarič), Rozman (69` Ferčec), Rahle (69` Pučnik). Trener: Marko Nesić.

U15:

Starejši dečki so se v 2. krogu odpravili na eno izmed najzahtevnejših gostovanj, saj so gostovali v Ljudskem vrtu pri ekipi Maribora. Po domači zmagi proti Beltincem, so tokrat proti vijoličastim prišli do nove točke, mreži pa se nista zatresli, tako je ob zadnjem sodnikovem žvižgu ostalo pri začetnem rezultatu 0:0.

Ljudski vrt – umetna trava

Maribor: Kamenšek Pahič, Mihelič, Schaubach, Kramberger, Voglar, Bakšič, Cener, Velkner (66` Škrlec), Lorbek (65` Petrovič), Petek, Krajnc (48` Koren). Trener: Matjaž Kek.

Aluminij: Zupan, Letonja, Princl, Metličar Fric, Grbavac (55` Drevenšek), Mesarič, Damjanovič (45` Kraner), Strelec (65` Grubor), Namestnik, Kotnik, Lozinšek. Trener: Damjan Metličar.

Starejše dečke že v sredo 26. avgusta čaka novo gostovanje, ko se odpravljajo v Veržej.