Potem ko mladinci in kadeti v preteklem vikendu niso nastopili proti Domžalam sta obe selekciji rdeče-belih upov, tokrat v Športnem parku na Hajdini gostili vrstnike Brinje Grosuplja. Mladinska selekcija je zanesljivo vknjižila nove tri točke, medtem ko je kadetska selekcija proti prvo uvrščeni ekipi kadetske razpredelnice priznala premoč.

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so boljše vstopili v srečanje in terensko premoč kronali v 18. minuti, ko je najstrožjo kazen uspešno realiziral kapetan rdeče-belih Tibor Knuas. Gostje po zadetku vzpostavili ravnotežje na zelenici in le deset minut zatem rezultat poravnali, ko je v polno meril David Petrušić. Zadetek je predramil rdeče-bele, slednji so po prejetem zadetku ponovno bili boljši nasprotnik na zelenici in dobrih osem minut pred odhodom na odmor ponovno povedli, za novo vodstvo je poskrbel Klemen Rahle. V drugi polčas so boljše vstopili gostje, ki so po slabi uri igre rezultat še drugič poravnali, domačega vratarja Nejca Peska je premagal Nejc Močnik. Končnica srečanja je pripadla rdeče-belim, najprej je Tai Kmetec po samostojnem prodoru le šest minut zatem rdeče-bele ponovno povedel v vodstvo, v 77. minuti pa je po podaji iz kota v polno meril Žan Vidovič in s tem postavil tudi končni rezultat srečanja.

Nova KBM Aluminij : Brinje-Grosuplje 4:2 (2:1)

Strelci: 1:0 Knaus 18`-11m, 1:1 Petrušić 28`, 2:1 Rahle 37`, 2:2 Močnik 58`, 3:2 Kmetec 64`, 4:2 Vidovič 77`

Nova KBM Aluminij: Pesek, Meznarič (90` Jovanović), Vidovič, Shcaubach, Ferčec (85` Lorbek), Kmetec (82` Šebalj), Knaus, Medved, Privošnik (81` Demiri), Hren, Rahle (88` Brence). Trener: Robert Pevnik.

Brinje-Grosuplje: Popelar (72` Panić), Jerak (58` Štrekelj), Tomažon Beguš, Nežmah (64` Tomažin), Zrnec, Ristić, Shaini (73` Ignjatović), Močnik, Gačnik, Petrušić, Bajnoci (85` Viharev). Trener: Urban Žohar.

Rumeni kartoni: Meznarič, Kmetec, Ferčec, Rahle

Mladinsko selekcijo nova prvenstvena preizkušnja čaka prihodnjo soboto, ko se bodo na novomeškem Portovalu pomerili s Krko.

1.SKL

Kadetska selekcija je v srečanje proti vodilni ekipi prvenstven razpredelnice vstopila naravnost fantastično in že v 11. minuti povedla, ko je v polno meril Anej Dukarić, kar je bil tudi edini zadetek v prvem delu. V nadaljevanju so gostje pripravili popoln preobrat, ki ga je že v tretji minuti nadaljevanja začel Anel Islamagić. Le sedem minut zatem je za vodstvo poskrbel Mark Tomšič. Končni rezultat pa je v 65. minuti postavil Vid Hojč. Rdeče-beli so srečanje končali z igralcem manj v polju, tik pred zadnjim sodnikovim žvižgom je drugi rumeni karton prejel Luka Pučnik.

Nova KBM Aluminij : Brinje Grosuplje 1:3 (1:0)

Strelci: 1:0 Dukarić 11`, 1:1 Islamagić 43`, 1:2 Tomšič 50`, 1:3 Hojč 65`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Pučnik, Šega (65` Strelec), Škerget, Zorec (55` Macanović), Dvoršak (55` Kotnik), Dukarić, Hempt, Mesarič, Štante.

Brinje Grosuplje: Zrnec, Tomšič, Bahor (4` Čimžek (65` Jenko)), Bandur, Islamagić, Hojč, Močnik (73` Zelnik), Vitamvas, Nikić, Handukić, Lazarević. Trener: Erik Marinšek.

Rumeni kartoni: Pučnik, Šega, Dukarić.

Rdeči karton: Pučnik 80` – Nova KBM Aluminij

Kadetsko selekcijo nova prvenstvena preizkušnja čaka prihodnjo soboto, ko se bodo v gosteh pomerili z novomeško Krko.