Za selekcijami nogometne šole je nov prvenstveni krog, v katerem so do točke prišli le mladinci, ki so z zadetkom v sodnikovem podaljšku osvojili točko proti vrstnikom Maribora. Kadetska ekipa je v Ljudskem vrtu doživela minimalen poraz, tudi starejši dečki pa so mogli priznati premoč tekmecem, v Kidričevem so bili uspešnejši vrstniki iz Celja.  

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so se na igrišču z umetno travo Ljudskega vrta pomerili proti Mariboru. Gostitelji so povedli z zadetkom Jana Bruna Kralja v 38. minuti, kar je bil tudi edini zadetek v prvem delu srečanja. Rdeče-beli so v nadaljevanju strnili svoje vrste in v 66. minuti rezultat poravnali, ko je domačega vratarja Lukasa Tomažiča premagal Tai Kmetec. V 81. minuti so gostitelji ponovno povedli, tokrat je iz bele točke Nejca Peska premagal Gal Gorenak. Ko je že vse kazalo na zmago vijoličastih, je za točko poskrbel Alen Jovanović, ki je v igro vstopil le nekaj trenutkov pred tem.

Maribor : Nova KBM Aluminij 2:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Kralj 38`, 1:1 Kmetec 66`, 2:1 Gorenak 81`-11m, 2:2 Jovanović 90`

Maribor: Tomažič, Klampfer, Horvat, Kralj, Gorenak, Tavares, Kasalo, Lorber, Čuk (54` Djelovci), Milić, Rajh (75` Mlakar). Trener: Tomaž Petrovič.

Nova KBM Aluminij: Pesek, Meznarič (88` Jovanović), Vidovič, Kmetec (90` Šebalj), Knaus, Medved (86` Rahle), Benotič (54` Demiri), Privošnik, Hren, Lorbek (46` Ferčec), Kozjak. Trener: Robert Pevnik.

Rumeni kartoni: Lorbek, Rajh; Benotič, Kmetec, Kozjak, Pesek.

Mladinsko ekipo čaka naslednji prvenstveni obračun v soboto 13. novembra, ko bodo gostili ekipo Domžal.

1.SKL

Kadetsko srečanje med vijoličastimi in rdeče-belimi je odločil en zadetek, ki ga je za gostitelje v 68. minuti dosegel Aljaž Vogrinčič. Kljub porazu so rdeče-beli na lestvici zadržali šesto mesto.

Maribor : Nova KBM Aluminij 1:0 (0:0)

Strelec: 1:0 Vogrinčič 68`

Maribor: Doroshenko, Hunjet, Kurbus, Simonič, Bakšič, Petek, Baš (79` Krivec), Mikuš Senekovič, Krajnc, Nedeljko (77` Jahić), Vogrinčič (72` Voglar). Trener: Matjaž Kek.

Nova KBM Aluminij: Zupan, Colnarič, Macanović (46` Galić), Škerget, Franci (64` Strelec), Zorec, Dvoršak, Dukarić, Hempt, Mesarič (67` Kotnik), Štante. Trener: Simon Vidovič.

Rumeni kartoni: Hunjet, Jahić; Mesarič, Franci, Galić.

Kadetsko ekipo rdeče-belih čaka prihodnji prvenstveni obračun v soboto 13. novembra, ko bodo gostili ekipo Domžal.

Liga U15 vzhod:

Varovanci Marka Nešića so na Hajdini gostili ekipo Celja, ki je povedla že v 13. minuti, ko je Alekseja Lista premagal Jaka Jansterle. Grofje so prednost povišali v 40. minuti, ko je zadel Svit Tajnšek. Končni rezultat je v 64. minuti postavil Dejan Suhovršnik.

Aluminij : Celje 0:3

Strelci: 0:1 Jansterle 13`, 0:2 Tajnšek 40`, 0:3 Suhovršnik 64`

Aluminij: List, Skrbiš (47` Veber), Zelenko (47` Vodan), Lenart, Kraner (64` Gajšek), Kotnik, Medved, Gobec (57` Turk), Drevenšek, Pišek, Jaša (64` Modrič). Trener: Marko Nešić.

Celje: Golić (36` Grlić), Omić, Žužek, Tajnšek (64` Adrinek), Suhovršnik, Gobec, Dorić (60` Vezovišek), Jansterle (60` Vrečko), Sotošek (65` Hočevar), Hlade, Hankušić. Trener: Darko Bojović.

Rumeni kartoni: Skrbiš; Hankušić.

Starejše dečke čaka naslednji prvenstveni obračun v soboto 13. novembra, ko se bodo v gosteh pomerili z vrstniki Fortis Jarenine.