Za mladinci in kadeti rdeče-belih je bil že tretji kroga nadaljevanja prvenstva, tokrat so se v kidričevskem športnem parku pomerili z vrstniki Brava. Edino točko so osvojili varovanci Simona Vidoviča, medtem ko so varovanci Luke Gobca ostali praznih rok. Prvenstvo pa so z uvodnim krogom nadaljevali tudi starejši dečki, ki so doma zanesljivo odpravili vrstnike iz Beltincev.

1.SML

Po zamenjavi trenerja v članski ekipi, ko je vodenje članske selekcije prevzel dosedanji mladinski trener Robert Pevnik, so rdeče-beli tokrat prvič nastopili pod vodstvom novega trenerja, vodenje mladinske selekcije je prevzel dosedanji pomočnik Oskarja Drobneta Luka Gobec. Mladinska selekcija je v srečanje vstopila slabše od pričakovanega, kar so gostje izkoristili že v 7. minuti, ko je prvič na sceno stopil Luka Marjanac. Isti nogometaš je poskrbel tudi za povišanje vodstva že po vsega 21. minutah igre. Rdeče-beli so v nadaljevanju zaigrali boljše, v končnici prvega dela je Tai Kmetec zapravil tudi izjemno priložnost oziroma mu je gostujoči vratar prebral namero in strel ubranil. Takoj po prihodu iz slačilnic je sledil nov šok in še tretji zadetek v mreži Nejca Peska, ko je še tretjič na srečanju v polno meril Luka Marjanac. Le deset minut zatem so rdeče-beli preko Klemna Rahleta le uspeli znižati vodstvo gostov, a slednji so le dve minuti zatem ponovno odgovorili, tudi četrtič je v polno meril Luka Marjanac. V končnici srečanja so rdeče-beli uspeli ublažiti poraz, najprej je tik pred koncem rednega dela še drugič zadel Klemen Rahle, končni rezultat je v sodnikovem dodatku postavil Tai Kmetec.

Nova KBM Aluminij : Bravo Mastercard 3:4 (0:2)

Strelci: 0:1 Marjanac 7`, 0:2 Marjanac 21`, 0:3 Marjanac 47`, 1:3 Rahle 57`, 1:4 Marjanac 59`, 2:4 Rahle 89` 3:4 Kmetec 93`

Nova KBM Aluminij: Pesek, Đuran (54` Benotič), Jovanović, Vidovič (39` Demiri), Schaubach, Kmetec, Knaus (86` Hren), Medved, Privošnik, Lorbek (86`Šebalj), Kozjak (54` Rahle). Trener: Luka Gobec.

Bravo Mastercard: Štasberger, Hovnik, Vodeb, Trdin, Selan, Marjanac (86` Sonjak), Frilc, Kopatin, Porić (73` Gruden), Sivonjić, Puconja (62` Rovšek). Trener: Matej Drobnič.

Rumeni karton: Luka Marjanac

1.SKL

Kadetska selekcija rdeče-belih je moči prav tako merila z vrstniki Brava, ki so srečanje boljše pričeli in povedli v 23. minuti, ko je mrežo Jana Petka zatresel Denis Hamulić. Rdeče-beli so rezultat poravnali v 73. minuti, ko je za končni rezultat poskrbel Marin Galić.

Nova KBM Aluminij : Bravo Nova KBM 1:1 (0:1)

Strelca: 0:1 Hamulić 23`, 1:1 Galić 73`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič (41` Štante), Pučnik (77` Macanović), Šega (57` Galić), Cesar, Cugmas, Franci (71` Škerget), Zorec (41` Košat), Dvoršak, Dukarić, Hempt. Trener: Simon Vidovič.

Bravo Nova KBM: Trobec, Velepič (64` Ševo), Jančič, Jarkovič, Močiler (41` Zupančič), Hribar, Stražišar, Hamulić, Kobal, Karo, Marinković (71` Midžan). Trener: Janez Ferk.

Rumeni kartoni: Hempt, Škerget; Stražišar, Močiler, Hamulić, Jančič.

Mladinsko in kadetsko selekcijo prihodnji prvenstveni obračun čaka šele 2. aprila, ko se bodo pomerili z vrstniki Radomelj.

Liga U15 vzhod:

Starejši dečki so v nedeljskem dopoldnevu pričakovano doma vknjižili nove tri točke proti vrstnikom iz Beltincev. Varovanci Andraža Mlakarja so povedli v 21. minuti srečanja, ko je zadel Jaša Maričić. Le dve minuti zatem je vodstvo povišal Anej Veber. Tik pred iztekom prvega polčasa pa je za občutnejše vodstvo poskrbel Staš Kraner. V nadaljevanje so boljše vstopili gostje, ki so zadeli v drugi minuti drugega polčasa ko je zadel Anej Kerman. Tudi končnica srečanja je pripadla rdeče-belim ti so najprej z drugim zadetkom Staša Kranerja ponovno pobegnili na tri zadetke prednosti, končni rezultat pa je postavil Jaka Nejc Gobec.

NK Aluminij : Aluvar Beltinci 5:1  (3:0)

Strelci: 1:0 Jaša 21`, 2:0 Veber 23`, 3:0 Kraner 31`, 3:1 Kerman 37`, 4:1 Kraner 50`, Gobec 54`

NK Aluminij: Šmigoc, Zelenko, Lenart, Kraner (54` Modrič), Veber (45` Skrbiš), Kotnik, Tomasović (57` Gajšek), Drevenšek (36` Medved), Zemljič, Jaša (36` Gobec), Strelec. Trener: Andraž Mlakar.

Aluvar Beltinci: Kegelj, Filipčić (36` Kerman), Koroša (36` Ratkai), Kovač, Kolmanko, Kovačič (60` Mandžuka), Horvat, Šnurer (48` Bauer), Balažic (54` Fišer), Bencak, Matjašec. Trener: Blaž Krauthaker

Rumeni kartoni: /

Rdeče-bele naslednja prvenstvena preizkušnja čaka prihodno soboto 19. marca ob 11.00 uri, ko se bodo na umetni travi Ljudskega vrta pomerili z vrstniki Maribora.