Po zares dolgem premoru zaradi korona virusa, se z današnjimi zaostalimi tekmami nadaljuje 1. Slovenska mladinska liga in 1. Slovenska kadetska liga. Mladinska in kadetska selekcija rdeče-belih bosta v današnjem zgodnjem popoldnevu gostili vrstnike ljubljanske Ilirije Extra-Luxa.

Zadnjo prvenstveno tekmo sta mladinska in kadetska ekipa odigrali 17. oktobra, ko sta se v gosteh pomerili z ljubljansko Olimpijo. Obe tekmi, sta se končali z delitvijo točk, selekcija U19 je odigrala 0:0, medtem ko se je tekma selekcije U17 končala z rezultatom 1:1.

Pred nadaljevanjem prvenstva je trener mladinske ekipe rdeče-belih Robert Pevnik poudaril, da njegovi varovanci že komaj čakajo na prvo uradno tekmo po več kot 158 dneh: »Po štirimesečnem premoru se ekipa U19 zopet vrača v boj za točke. Cilj ekipe je uvrstitev med prvih sedem ekip, ki se bodo borile za prvaka. Prvi nasprotnik, ki prihaja v kidričevski športni park je kvalitetna ekipa Iirije. Menim, da smo dobro izkoristili pripravljalni del in gremo samozavestno v boj za točke. Bojevitost in taktična disciplina ter pripadnost klubu morajo biti na najvišjem nivoju. Tako strokovni štab, kot igralci verjamemo v svoje cilje in današnjo zmago.«

Obe današnji tekmi bosta zaradi situacije s korona virusom zaprti za javnost in si jih ne bo mogoče ogledati v živo.

U17:

13:00; Aluminij : Ilirija Extra-Lux

U19:

15:00; Aluminij : Ilirija Extra-Lux