Če v preteklem vikendu noben izmed selekcij mladinske šole ni prišla do točke, je bil tokratni vikend bistveno bolj uspešen. Mladinska selekcija se je zoperstavila vodilni ekipi prvenstvene lestvice ljubljanski Olimpiji in v kidričevskem športnem parku prišla do točke. Kadetska selekcija je prav tako v kidričevskem športnem parku igrala proti ljubljanski Olimpiji in vknjižila vse tri točke. Vse tri točke pa je vknjižila tudi selekcija starejših dečkov, ki je gostovala v Slovenski Bistrici.

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so proti ljubljanski Olimpiji, ki z 23 točkami vodi v 1. slovenski mladinski ligi, doma vknjižili še trinajsto prvenstveno točko. Rdeče-beli so povedli po slabe pol ure igre, ko je v polno meril kapetan domače ekipe Tibor Knaus. Zeleno-beli so rezultat poravnali v 83. minuti, ko je Grego Kušarja premagal Nemanja Gavrić.

Nova KBM Aluminij : Olimpija Ljubljana 1:1 (0:0)

Strelca: 1:0 Knaus 59`, 1:1 Gavrić 83`

Nova KBM Aluminij: Kušar, Meznarič, Shaubach, Ferčec (62` Šebalj), Kmetec, Knaus, Medved (81` Demiri), Benotič, Privošnik (93` Jovanović), Hren, Kozjak (86` Lorbek). Trener: Robert Pevnik.

Olimpija Ljubljana: Grilj Miletič, Kolar Leban, Ilić, Blagojević, Kosić (70` Jerin), Slaviček (79` Bebeziqi), Zupan (46` Kujović), Bakić, Gavrić, Banjac (64` Sadiković), Marjanc. Trener:  Jasmin Jerič.

Rumeni kartoni: Ferčec, Privošnik, Knaus, Meznarič, Benotič; Marjanc, Ilić, Blagojević.

Rdeče-bele nov prvenstveni obračun čaka prihodnjo nedeljo, ko se bodo pomerili z ekipo Maribora, srečanje bo odigrano na igrišču v Rogozi, ob 14.00 uri.

1.SKL

Varovanci Simona Vidoviča so proti ljubljanski Olimpiji vknjižili še peto prvenstveno zmago s katero so zadržali šesto mesto na prvenstveni lestvici. Edini zadetek na srečanju med rdeče-belimi in zeleno-belimi je padel v 68. minuti, ko je tri točke kadetski ekipi priboril Anej Dukarić.

Nova KBM Aluminij : Olimpija Ljubljana 1:0 (0:0)

Strelec: 1:0 Dukarić 68`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič, Pučnik (82` Cesar), Šega, Rozman, Franci, Zorec (41` Kotnik), Dvoršak (80` Macanović), Dukarić (83` Škerget), Hempt (56`Mesarič), Štante. Trener: Simon Vidovič.

Olimpija Ljubljana: Čebulj, Ivanjko Vidmar, Palić, Kobal, Uršić (46` Balon), Petrov, Jelen, Čuber Potočnik, Kujović, Rimac (41`Jakupović), Mihelič (41` Bohinc). Trener: Jaka Kajtazovič.

Rumeni kartoni: Zorec, Šega; Ivanjko Vidmar, Jakupović, Čuber Potočnik, Petrov, Kobal.

Rdeče-bele nov prvenstveni obračun čaka prihodnjo nedeljo, ko se bodo pomerili z ekipo Maribora, srečanje bo odigrano na igrišču v Rogozi, ob 12:00 uri.

Liga U15 vzhod

Starejši dečki so v Slovenski Bistrici vknjižili še šesto prvenstveno zmago in se povzpeli na šesto mesto prvenstvene lestvice. Rdeče-beli so odlično pričeli srečanje in povedli že v 3. minuti, ko je v polno meril Staš Kraner. Že v 16. minuti so rdeče-beli povišali vodstvo, ko je domačega vratarja premagal Leander Mark Zelenko. Po dobre pol ure pa so rdeče-beli še tretjič zatresli bistriško mrežo, v polno je meril Anej Lenart. Zatem pa je sledilo obdobje Bistričanov, najprej so ti v 37. minuti znižali rezultat, ko je v polno meril Maj Jelenko. V 47. minuti pa je na zadetek zaostanka rezultat znižal Gašper Rečnik. Rdeče-beli so minimalno vodstvo zadržali vse do zadnjega sodnikovega žvižga in vknjižili novo, še šesto prvenstveno zmago.

Kety Emmi Bistrica : Aluminij 2:3

Strelci: 0:1 Kraner 3`, 0:2 Zelenko 16`, 0:3 Lenart 30`, 1:3 Jelenko 37`, 2:3 Rečnik 47`

Kety Emmi Bistrica: Fartek, Landeker, Šoštaršič, Rahle, Vodovnik, Šela, Urlep (63` Hirbernik), Čoh, Rec, Rečnik, Nipič (36` Jelenko). Trener: Andraž Mlakar.

Aluminij: List, Skrbiš, Zelenko (41` Modrič), Lenart, Kraner (67` Turk), Veber, Kotnik, Gobec (67` Pleteršek), Vodan, Drevenšek (41` Jaša), Pišek.

Starejše dečke čaka prihodnji prvenstveni obračun v soboto 6. novembra ob 11:00 uri, ko bodo v kidričevskem športnem parku gostili ekipo Celja.