V četrtkovem popoldnevu sta prvenstvo nadaljevali ekipi mladincev in kadetov, ki sta se v kidričevskem športnem parku pomerili z vrstniki kranjskega Triglava. Varovanci Simona Vidoviča so vknjižili visoko zmago s kar 4:0, medtem ko so morali mladinci priznati premoč Kranjčanom z 1:2.

1.SML

Varovanci Luke Gobca so boljše vstopili v tekmo in povedli v 16. minuti srečanja, ko je iz bele točke v polno meril Nejc Medved, ob tem so gostje ostali tudi brez Marka Ristića, ki si je minuto pred tem prislužil rdeč karton. Kranjčani so kljub igralcu manj, v začetku drugega polčasa rezultat izenačili, še drugič na srečanju je glavni sodnik srečanja Anže Šepec pokazal rdeč karton in najstrožjo kazen, tokrat je moral predčasno igro zapustiti Rok Schaubach, zanesljiv izvajalec najstrožje kazni pri gostih pa je bil Tihomir Maksimović. V končnici srečanja so gostje uspeli popolnoma obrniti rezultat v svojo korist, ko je za tri točke Gorenjcev poskrbel Kristijan Eržen.

Nova KBM Aluminij : Triglav Kranj 1:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Medved 16`-11m, 1:1 Maksimović 47`-11m, 1:2 Eržen 87`

Nova KBM Aluminij: Pesek, Jovanović (77` Demiri), Vidovič, Shaubach, Kmetec, Medved, Privošnik, Hren, Rahle (89` Kozjak), Lorbek, Benotič. Trener: Luka Gobec.

Triglav Kranj: Novakov, Ristić, Mrak, Skok Jekovec (77` Eržen), Maksimović, Ikač (86` Lečnik Spaić), Mijić, Gašperin, Kondić (46` Kuvek), Ivanšek, Čadež. Trener: Aleš Dolinar.

Rumeni kartoni: Privošnik, Rahle; Gašperin, Maksimović, Kuvek

Rdeča kartona: Ristić 15` – Triglav Kranj; Schaubach 47` – Nova KBM Aluminij

1.SKL

Varovanci Simona Vidoviča so z odlično predstavo, Kranjčanom zabili kar štiri zadetke ter se na koncu zasluženo veselili treh točk. Rdeče-beli so povedli po dobre pol ure igre, ko je Luka Pučnik izkoristil strel iz bele točke. Rdeče-bele so povišali prednost v 48. minuti, ko je Stefan Radosavljević zatresel lastno mrežo. Le tri minute zatem je Jon Košat dosegel tretji zadetek na srečanju, končni rezultat pa je v 55. minuti postavil Anej Dukarić.

Nova KBM Aluminij : Triglav Kranj 4:0 (1:0)

Strelci: 1:0 Pučnik 31`-11m, 2:0 Radosavljević 48`-ag, 3:0 Košat 51`, 4:0 Dukarić 55`

Nova KBM Aluminij: Petek, Colnarič (57` Štante), Pučnik (71` Zorec), Macanović (33` Košat), Galić, Cugmas, Škerget, Franci (62` Metličar Fric), Dukarić (64` Kotnik), Hempt, Mesarič. Trener: Simon Vidovič.

Triglav Kranj: Zulić, Prosen, Marković, Kavčič, Komljenović (66` Puković), Dagarin (66` Beljkiš), Kovačević, Stojanov (47` Cvetić), Radosavljević (64` Lakić), Kazić, Ajdovec (54` Čenčič). Trener: Brane Pavlin.

Rumeni kartoni: Kazić, Kavčič

Rdeče-bele naslednja prvenstvena obračuna čakata že v nedeljo 8. maja, ko bosta v Ljubljani odigrala tekmi proti vrstnikom ljubljanske Olimpije.