Za mlajšimi selekcijami rdeče-belih je znova popoln vikend, vse tri selekcije, ki nastopajo pod okriljem Nogometne zveze Slovenije so vknjižile zmage. Mladinska in kadetska ekipa je na domačem terenu slavila proti vrstnikom Gorice, medtem ko so starejši dečki, tudi v Lendavi pokazali svojo moč in vknjižili še deveto zmago s katero ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice.

1.SML

Varovanci Roberta Pevnika so proti Goričanom vknjižili pomembne tri točke. Prvi polčas v kidričevskem športnem parku ni ponudil zadetkov, odločujoči zadetek na srečanju je padel dvajset minut pred iztekom rednega dela, ko je goriškega vratarja Matijo Valečiča premagal rezervist Vid Kovačec.

Športni park NK Aluminij, gledalcev: /

Strelec: 1:0 Kovačec 71`

Aluminij: Kušar, Meznarič, Pihler, Knaus (77` Vidovič), Majcen, Kmetec (68` Strelec), Mencigar (81` Sagadin), Mlakar, Ciganović (84` Popović), Mlinar, Demiri (54` Kovačec). Trener: Robert Pevnik.

Gorica: Valečič, Vulić (62` Colonna Romano), Begić, Oberdank (77` Žejen), Vuk, Čaušević, Baruca, Bavdaž, Podgornik, Ljutić, Zyba. Trener: Žiga Pahor.

Varovance Roberta Pevnika med tednom, v sredo 14. oktobra čaka zaostalo srečanje proti ljubljanski Iliriji. Ljubljančane bodo gostili v kidričevskem športnem parku.

1.SKL

Do pomembne zmage so prišli tudi varovanci Marka Nešića, ki so prav tako ugnali Gorico. Tudi na kadetskem srečanju sta mreži v prvem delu mirovali, zato pa je bilo toliko zanimivejše v nadaljevanju srečanja. Najprej so po slabi uri igre povedli gostje, ko je Nejca Peska premagal Patrick Sambo. A rdeče-beli so se hitro odzvali in v 66. minuti igre je Matevž Šega, ki je v igro vstopil v drugem delu rezultat izenačil. Le dve minuti zatem je mrežo gostov zatresel še drugi rezervist, za popoln preobrat je poskrbel Luka Benotič.

Športni park NK Aluminij, gledalcev: /

Strelci: 0:1 Sambo 58`, 1:1 Šega 66`, 2:1 Benotič 68`

Aluminij: Pesek, Hren, Jovanović, Karo, Domjan, Macanović (62` Benotič), Lorber, Rozman (75` Lorbek), Rahle, Pučnik (55` Brodnjak), Galić (41` Šega). Trener: Marko Nešić.

Gorica: Zeriali, Korošec, Vendramin, Sambo (74` Bučinel), Županič, Slejko, Kukaj (50` Gustini), Felc (60` Breščak), Žunec (80` Ivančič), Dajić, Vajdunec. Trener: Kevin Žnideršič.

Tudi varovance Marka Nešića čaka v sredo 14. oktobra zaostalo srečanje proti vrstnikom ljubljanske Ilirije, ki bo odigrano v kidričevskem športnem parku.

Liga U15 vzhod

Varovanci Damjana Metličarja tudi po 11. krogu ostajajo neporaženi, tokrat so se devete prvenstvene zmage veselili v Lendavi, kjer so ugnali domačo Nafto 1903. Prvi polčas v Lendavi ni prinesel zadetkov, zato pa je v nadaljevanju srečanja na sceno stopil rezervist Anej Damjanovič, ki je najprej le po treh minutah na igrišču povedel rdeče-bele v vodstvo, tik pred koncem pa s svojim drugim zadetkom zapečatil usodo Lendavčanov, ter poskrbel, da rdeče-beli še naprej zasedajo sam vrh prvenstvene razpredelnice.

ŠC Lendava, gledalcev: /

Strelci: 0:1 Damjanovič 49`, 0:2 Damjanovič 69`

Nafta 1903: Legen, Marko, Zelenko, Balantič, Ščančar, Škerget (36` Zver (52` Salamon)), Biro, Lavrenčič, Rusjan (63` Vlah), Lebar (36` Kutoš), Novak. Trener: Matej Nemec.

Aluminij: Zupanc, Letonja (46` Kvas (59` Zagoršek Horvat )), Princl, Metličar Fric, Grbavac (46` Damjanovič), Mesarič (69` Jus), Grubor (46` Ćerimi), Strelec, Namestnik, Kotnik, Lozinšek. Trener: Damjan Metličar.

Rdeče-bele v prihodnjem vikendu čaka domače srečanje proti vrstnikom Krškega, katero bo odigrano v soboto 17. oktobra v kidričevskem športnem parku.