Za nogometaši mlajših selekcij rdeče-belih, ki nastopajo pod okriljem NZS, je ponovno uspešen vikend. Mladinska in kadetska ekipa sta gostovali pri ljubljanski Olimpiji, obe ekipi pa sta proti zmajem vknjižili po novo točko. Medtem pa starejši dečki ne popuščajo in so doma proti Krškemu slavili z minimalno razliko 1:0.

1.SML

Mladinska ekipa se je v 10. krogu Slovenske mladinske lige pomerila z vrstniki ljubljanske Olimpije. V 90. minutah igre sta obe mreži mirovali, tako da sta si ekipi razdelili točki.

Športni park Jama, gledalcev: /

Strelci: /

Olimpija Ljubljana: Pavli, Stopar (85` Kompan Breznik), Marsenić, Ratnik, Bagola, Baskera, Zeljković, Bakić, Sadiković (63` Sadiković), Gavrić, Jelerčič. Trener: Milan Anđelković

Aluminij: Kušar, Meznarič, Vidovič, Knaus (80` Poš), Sagadin, Majcen, Kmetec (89` Demiri), Mencigar (90` Popovič), Ciganović, Mlinar, Kovačec (74` Strelec)

V prihodnjem vikendu čaka rdeče-bele nova zahtevna preizkušnja, saj v goste prihajajo vrstniki Maribora, srečanje bo odigrano v kidričevskem športnem parku v soboto 24.10.2020 ob 15.00 uri.

1.SKL

Tudi kadetska tekma med ljubljansko Olimpijo in rdeče-belimi se je končala z delitvijo točk. Oba zadetka sta padla v končnici srečanja. Najprej je v 72. minuti domačo mrežo zatresel Aleksej Mošič. Za delitev točk je globoko v sodniškem dodatku zadel Tim Matanovič.

Športni park Jama, gledalcev: /

Strelci: 0:1 Mošič 72`, 1:1 Matanovič 83`

Olimpija Ljubljana: Senica, Ivanjko Vidmar, Ilić, Blagojević (41` Kobal), Velepič (41` Kojić), Ćelić (76` Matanović), Šuljić, Banjac, Guberac, Uršič, Beršnjak. Trener: Jaka Kajtazovič

Aluminij: Pesek, Hren, Jovanović, Karo, Ferčec, Domjan, Lorber, Šega, Benotič (54` Vuković), Rahle (68` Mošić), Pučnik (60` Macanović). Trener: Marko Nešić

V naslednjem vikendu se bo kadetska rdeče-bele zasedba pomerila z zasedbo Maribora, srečanje v kidričevskem športnem parku bo odigrano v soboto 24.10.2020 ob 13.00 uri.

Liga U15:

Varovanci Damjana Metličarja so proti vrstnikom Krškega doma vknjižili še deseto prvenstveno zmago s katero ostajajo na čelu prvenstvene lestvice. Edini zadetek na srečanju je padel že v osmi minuti srečanja, ko je gostujočega vratarja premagal Matej Kotnik.

Športni park NK Aluminij, gledalcev: /

Strelec: 1:0 Kotnik 8`

Aluminij: Zupan, Letonja, Princl, Metličar Fric, Mesarič (69` Drevenšek), Damjanovič (61` Grbavac), Strelec, Namestnik, Kotnik, Lozinšek, Ćerimi (51` Grubor). Trener: Damjan Metličar.

Krško: Sotelšek, Pacek, Golob, Mitič, Krošelj, Kerin, Zorko, Baznik, Medvešek, Krajnčič, Pirc. Trener: Boštjan Guček.

Rdeče-bele čaka v prihodnjem krogu gostovanje v knežjem mestu, ko se bodo v soboto ob 11.00 na stadionu Olimp pomerili z Celjem.