Za mladinsko in kadetsko ekipo ni počitka, tokrat so obveznosti 4. kroga opravili že med tednom, iz gorenjske prestolnice pa se rdeče-beli vračajo s točko, ki so jo osvojili kadeti.

1.SML

Rdeče-beli so v 4. krogu 1. slovenske mladinske lige vpisali drugi prvenstveni poraz in priznali premoč vrstnikom kranjskega Triglava. Že v 35. minuti so varovanci Roberta Pevnika ostali brez Gregorja Mencigarja, ki je v roku petih minut dvakrat porumenel in moral predčasno pod prho. A kljub temu so le po dveh minutah z igralcem manj rdeče-beli povedli, ko je zadel Jan Majcen. V dvanajsti minuti drugega dela so Gorenjci uspeli rezultat izenačiti, ko je Grego Kušarja premagal Bine Kovačič. Pet minut zatem so orli udarili še drugič in uspeli rezultat popolnoma obrniti v svojo korist, za vodstvo gostiteljev je zadel Žan Bunić. V 68. minuti je sledil nov šok za varovance Roberta Pevnika, saj so ostali še brez Jureta Pihlerja, ki prejel še drugi rumeni karton in moral predčasno zapustiti igrišče. Prednost dveh igralcev več so Kranjčani izkoristili in v 76. minuti je Albin Ahmetaj postavil končni rezultat srečanja.

Triglav Kranj : Aluminij 1:3

Strelci: 0:1 Majcen 37`, 1:1 Kovačič 57`, 2:1 Bunić 62`, 3:1 Ahmetaj 76`

Triglav Kranj: Krčar, Drinovec (82` Bucek), Kovačič, Žmavc, Grcić (71` Sazanov), Gašperin, Bunić, Ikać, Ahmetaj (77` Ćosić), Lečnik Spaić (67` Seferagić), Čadež (44` Kremžar Pančur). Trener: Gregor Bergant.

Aluminij: Kušar, Pihler, Vidovič, Majcen (71` Knaus), Kmetec (82` Popović), Mencigar, Kovačec (68` Demiri), Mlakar, Ciganović (80` Strelec), Napast, Mlinar (60` Sagadin). Trener: Robert Pevnik.

RK: Mencigar 35`, Pihler 68` – oba Aluminij

Rdeče-bele že v soboto 12. septembra čaka srečanje 5. kroga, ko v kidričevski športni park prihajajo nogometaši Brinja Grosuplja.

1.SKL

Varovanci Marka Nesića so proti vrstnikom kranjskega Triglava vknjižili še četrto prvenstveno točko, obema vratarjema pa je uspelo ohraniti svoji mreži nedotaknjeni.

Triglav Kranj : Aluminij 0:0

Triglav Kranj: Krnc, Saje (52` Trebec), Podbregar, Ristić (65` Prosen), Ivanšek, Mijić, Kuvek (68` Mrak), Kondić, Dagarin (41` Eržen), Maksimović, Pogačnik (41` Čampa). Trener: Darijan Matić.

Aluminij: Pesek, Hren, Jovanović, Karo, Dukarič (59` Brodnjak), Ferčec, Domjan, Vuković (67` Galić), Lorber, Pučnik (59` Macanović), Rahle. Trener: Marko Nesić.

RK: Ivanšek 23` – Triglav Kranj

Rdeče-bele že v soboto 12. septembra čaka srečanje 5. kroga, ko v kidričevski športni park prihajajo nogometaši Brinja Grosuplja.