Uvodni obračun kadetske in mladinske selekcije ni prinesel želenih točk v obeh taborih, s točko so se morali zadovoljiti le kadeti, srečanje med kadetskima selekcijama se je končalo z začetnim rezultatom 0:0, medtem ko so mladinci v končnici srečanja prejeli še drugi zadetek in priznali premoč Koprčanom z 1:2.

1.SML

Mladinska selekcija se je odločno podala v boj za prve spomladanske točke proti vrstnikom iz Kopra. A v prvem delu kljub pobudi na igrišču niso premagali gostujočega vratarja. Po dobri uri igre, so hiter protinapad izvedli gostje, ko je Dejan Đuričin iz bližine premagal Nejca Peska. Sledil je silovit odziv rdeče-belih, ki so za izenačenje potrebovali le nekaj minut, le deset minut po vodilnem zadetku Kopra je Nejc Medved po izjemni dvojni podaji prišel sam pred vratarja gostov in mu poslal žogo med nogami v gol. Po izenačenju je bilo nevarno na obeh straneh, a več sreče so tokrat imeli gostje, ko je tri minute pred iztekom rednega dela na sceno še drugič stopil Dejan Đuričin in s svojim drugim zadetkom poskrbel za veselje v gostujočem taboru.

Foto: Črtomir Goznik

Nova KBM Aluminij : Koper 1:2 (0:0)

Strelci: 0:1 Đuričin 59`, 1:1 Medved 68`, 1:2 Đuričin 87`

Nova KBM Aluminij: Pesek, Đuran, Vidovič, Schaubach, Kmetec, Knaus (87` Fras), Medved, Benotič (83` Šebalj), Rahle (57` Demiri), Lorbek, Kozjak (67` Jovanović). Trener: Robert Pevnik.

Koper: Tiganj, Cukjati, Popovič (67` Aščić Pijaž), Babič (71` Orel Pogačar), Kerezovič, Golemac, Đuričin (89` Kodarin), Gustini, Ramadani (46` Bembič), Medica, Poredoš Štumpf (85` Poropat). Trener: Samir Zulić.

Rumeni kartoni: Medvec, Shcaubach; Cukjati.

1.SKL

Na kadetskem obračunu med rdeče-belimi in rumeno-modrimi smo v kidričevskem športnem parku spremljali zanimivo nogometno predstavo, v kateri so manjkali samo goli. Varovanci Simona Vidoviča so bili bližje trem točkam, a so številne priložnosti in streli proti golu ostali neizkoriščeni.

Nova KBM Aluminij : Koper 0:0

Nova KBM Aluminij: Petek, Pučnik, Šega (59` Škrget), Galić (74` Macanović), Cesar, Cugmas, Franci (72` Hamler), Zorec, Dvoršak (49` Dukarić), Hempt, Štante (65` Colnarič). Trener: Simon Vidovič.

Koper: Vodan Jacelj, Hrvatin (5` Redžić), Šavor, Žavbi, Silajdžić, Jurman (19` Ukovič), Žabkar (76` Milošević), Vuleta, Slak, Veber (79` Prodan), Ramadani (52` Fonda). Trener: Nedžad Okčić.

Rumeni kartoni: Cugams, Dukarić; Veber.

Mladinsko in kadetsko selekcijo prihodnji teden čaka najbližje gostovanje v prvenstvu, ko se odpravljata na Mestni stadion Ptuj, kjer se bosta pomerili z vrstniki ptujske Drave. Kadetsko srečanje bo na sporedu ob 13.00 uri, medtem ko se bo mladinski dvoboj pričel ob 15.00 uri.