Včeraj so nogometaši članskega moštva opravili prvi trening po zmagi nad velenjskem Rudarjem. Zaradi reprezentančnega odmora, je glavni strateg rdeče-belih Slobodan Grubor dal fantom dva dni odmora.

Uvodni trening sredin trening je bil zaukazan za ob 9.30 uri in prve pol ure treninga, ki je bil namenjen pridobivanju moči je minil v povsem običajnem ritmu, nakar pa je sledilo presenečenje, ki ga ni pričakoval noben nogometaš. Po dobre pol ure treninga so se iz tribune pričeli valiti navijaški napevi, za katere so poskrbeli učenci osnovne šole Cirkovce.

Mladi navijači so tako vzpodbujali rdeče-beli skozi drugi del treninga, na kar so se jim pridružili na zelenici in skupaj s svojimi ljubljenci preživeli nekaj časa. Rdeče-beli so se učencem oddolžili z igranjem nogometa, različnimi vajami, fotografiranjem in deljenji avtogramov, ter tako začutili rdeče-beli utrip na zelenici kidričevskega športnega parka.

»Za nas je bilo to pravo presenečenje, prav nobenemu se ni sanjalo kaj se dogaja, ko so smo zagledali mlade navijače. Zares so učenci pripravili izjemno lepo presenečenje, za kar smo jim iz srca hvaležni, prav gotovo je današnji obisk bil nekaj posebnega, kar se nam bo vtisnilo v spomin in kar nam bo dalo še dodatnega elana za doseganje želenih ciljev,« je o nepričakovanem obisku pokomentiral Luka Janžekovič.

Foto: Agencija DAMN